Zhukovka

Склад сироватки мене шокував по повній !

Склад сироватки мене шокував по повній !

Привіт, мої красуні 💙 !
Сьогодні я роблю огляд на чергову новинку від українського бренду Mr.Scrubber , а саме на нашумілу синю сироватку , яка так і манить своїм глибоким кольором 😍.

Краплинка моря в баночці 🌊.


Ззовні 🧴
Тут все на вищому рівні , стильна коробочка у вигляді книжки , яка зберігає у собі флакончик з сироваткою і купу інформації . Вона не просто стильна , а ще й слугує захистом від сонячних променів, якщо ваша косметика зберігається на підвіконні чи столі , а не у закритій шафі.
Сама баночка скляна , прозора і має зручну піпетку .
Через прозоре скло можна довго любуватися цим благородним синім 💙.


Всередині 🧴
Синя сироватка з легким , ледь вловимим ароматом квітів , при використанні зовсім не відчувається. Рідина прозора і легка , по відчуттям легша за воду ,невагома і дуже текуча. Тому насолоджуємось синім лише в баночці, а на обличчі швиденько втираємо 💧
Нанесення максимально комфортне, без відчуття липкості , вбирається просто моментально.

Склад сироватки мене шокував по повній !
Склад сироватки мене шокував по повній !
Склад сироватки мене шокував по повній !
Склад сироватки мене шокував по повній !

Користуюсь сироваткою недовго, але із задоволенням 💙

Та бачу її дію вже з перших використань.

Обличчя стало більш пружним і більш зволоженим саме зсередини , через брак часу не завжди закриваю сироватку кремом і відчуття стягнутості , як у більшості випадків, зовсім відсутні, мені це довподоби !
На ранок обличчя має свіжий вигляд , пори менш помітні , а шкіра набуває легкого природного сяяння✨

Вибачте за такий Лонг Рід , але ви самі подивіться на цю зелень у складі , я приємно шокована і з радістю перелопатила кожен з компонентів . Бренд позиціонує данину сироватку , як натуральний продукт, тому раджу звернути увагу поціновувачам натур.косметики 🌿 Також зв'язувалась з представниками бренду, щоб дізнатись % ніацинаміду у складі сироватки , котрий стоїть на 2му місці . Ніацинаміду 5 % Запрошую переглянути весь склад сироватки 🙂

Aqua (Water),  Niacinamide, Pentylene Glycol, Copper PCA, Sodium Hyaluronate, Betaine, Hexylene Glycol, Fructose, Glucose, Sucrose, Urea, Dextrin, Alanine, Aspartic Acid, Hexyl Nicotinate, Copper Tripeptide-1, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine.

✈️ Aqua (water) - Вода
Розчинник
✈️Niacinamide
Взаємодія із клітинами/Зволожувач/Антиакне/Освітлення шкіри
✈️У косметиці ніацинамід використовується для покращення тонусу та текстури шкіри. Деякі дослідження показують, що ніацинамід може покращити еластичність шкіри, зменшити кількість вугрів і, можливо, розацеа шляхом зменшення запалення. Ніацинамід може навіть підвищити ефективність сонцезахисних кремів, посилюючи захист від вільних радикалів.
✈️Pentylene glycol
Зволожувач/Розчинник
Гідроліт 5 (HYDROLITE. 5) - багатофункціональний зволожуючий і кондиціонуючий інгредієнт, прекрасний розчинник.
✈️Copper pca
Зволожувач
Мідь PCA - це піролідонкарбонова кислота міді, яка поставляється у вигляді синьо-зеленого порошку. Мідь пропонує ряд переваг, коли мова йде про місцеве застосування. Колаген, а також сполучна тканина на шкірі використовує мідь як каталізатор у багатьох метаболічних і анаболічних реакціях, що призводить до нової та здоровішої шкіри. Це також прискорює загоєння ран.Мідь зазвичай має протимікробну дію за тим же механізмом, що й для шкіри. Він зв'язується з життєво важливою частиною мікробів, у результаті чого метаболічні процеси у них порушуються. Таким чином, мікроби створили такі проблеми, як прищі або почервоніння, які можна вирішити, починаючи з першопричини. Це зменшує виділення шкірного сала, яке в іншому випадку стає надмірно активним у разі акне. Така дія може допомогти шкірі, ураженій акне, отримати позитивний імпульс.
✈️Sodium hyaluronate
Ідентичний до шкіри інгредієнт/Зволожувач
Сприяє регенерації тканин без утворення шрамів, робить шкіру більш м'якою та гладкою, стимулює клітинну міграцію та проліферацію, виявляє високі зволожуючі властивості. Застосовується як зволожуючий, захисний та гелеутворюючий інгредієнт у складі зволожуючої, регенеруючої та тонізуючої косметики для обличчя, повік, губ, для шкіри тіла та рук. У косметиці для підтримки тонусу шкіри та профілактики утворення зморшок.
✈️Betaine
Зволожувач
Обладає чудовими увлажняющими і сприяючими властивостями. Рекомендується для чутливої та проблемної шкіри, а також для дитячої косметики та зубних паст.
✈️Hexylene glycol
ПАР/очищення/Емульгатор/Очищення/Парфумування
У косметології Р. використовують, в першу чергу, як агент, що відлущує. Г. має високу дерматологічну жорсткість і не рекомендується людям з тонкою і особливо чутливою шкірою. Комедогенний, що іноді викликає контактний дерматит.
✈️Fructose
Зволожувач
Косметологічні дослідження довели, що фруктоза може значно виявляти вікові зміни в шкірі та кістковому коллагені. Колаген – це білок, який складає сполучну тканину шкіри, сухожиль, кісток і хрящів. Його фізичні, механічні та хімічні властивості забезпечують виявлення ознак старіння і омолодження клітин шкіри. Фруктоза впливає на зшивання колагену в шкірі, збільшуючи кількість стабільних хімічних зв'язків як всередині, так і між молекулами колагену, що, в свою чергу, може підвищити еластичність і м'якість шкіри, що є ознакою молодості шкіри.
✈️Glucose
Зволожувач
У косметиці застосовується зазвичай у складі рослинних екстрактів, а деякі похідні (наприклад, глутамат глюкози) використовуються як самостійні косметичні інгредієнти. Може використовуватись у косметичних засобах «натурального» напряму.
✈️Sucrose
Заспокійливий/Зволожувач
Зволожує шкіру
✈️Urea
Ідентичний до шкіри інгредієнт/Зволожувач
Як зволожуючий компонент входить до складу кремів для сухої, чутливої, в'яне шкіри, шампунів, фарб для волосся. Похідні М. володіють консервуючими (наприклад, диазолідинілсечовина), поверхнево-активними (імідазолідинсечовина), зволожуючими властивостями і знаходять широке застосування в косметичному виробництві.
✈️Dextrin
Абсорбент/Матуючий/Регулятор в'язкості
Використовується як емульгатор, як компонент, що загущає в кремах, лосьйонах, а також як розріджувач для сухих екстрактів
✈️Alanine
Ідентичний до шкіри інгредієнт
У косметиці застосовується у препаратах інтенсивного догляду за шкірою. Зазвичай А. присутній у рецептурі у складі білкових гідролізатів.
✈️Aspartic acid
Ідентичний до шкіри інгредієнт
Володіє антибактерицидними властивостями; • Підсилює захисну функцію імунітету; • Надає антивікову дію при нанесенні на шкіру; • Служить білковим компонентом для побудови клітин. При косметологічних дослідженнях Аспаргінова кислота була оцінена як безпечний для косметичного застосування продукт при рівні концентрації 5% і продуктом, який володіє високою здатністю входити в епідерміс і насичувати шкіру живильними речовинами.
✈️Hexyl nicotinate
Емолент
Використовується в догляді за шкірою та косметиці для покращення кровообігу в шкірі, регенерації втомленої тьмяної шкіри. і підсилює природний захист шкіри від подразників.
✈️Copper tripeptide-1
Взаємодія із клітинами/Заспокійливий/Антиоксидант
Застосовується в косметиці як інгредієнт, що репарує і уповільнює процеси старіння. Т.м. має низьку молекулярну вагу, що дозволяє йому легко поникати через роговий шар, далі через мікрокапіляри, у глибокі шари шкіри, надаючи різнобічну дію
Sodium pca
Ідентичний до шкіри інгредієнт/Зволожувач
Інгредієнт, який допомагає поповнити NMF. Ознаки старіння, такі як зморшки, сухість шкіри, будуть зменшені. В результаті шкіра виглядає більш гладкою, зволоженою та пружною. Натрій PCA не є комедогенним, що означає, що він не викликатиме або погіршуватиме акне.
✈️Sodium pca
Зволожувач/Ідентичний до шкіри інгредієнт
Компонент натурального зволожуючого фактора шкіри, компонент секрету потових залоз. Пом'якшує та зволожує шкіру, захищає від УФ променів. Використовується як високоефективна зволожуюча речовина, антистатик.
✈️Sodium lactate
Зволожувач/Буферизація
Використовується в засобах догляду за шкірою як зволожуючий агент.
✈️Arginine
Ідентичний до шкіри інгредієнт
Обов'язковий компонент колагену шкіри та кератину волосся
✈️Pca
Ідентичний до шкіри інгредієнт/Зволожувач
Це один з основних факторів природного зволоження виявляється в шкірі людини. Документально підтверджено, що натрій пірролідонкарбонова кислота використовується в продуктах для догляду за волоссям та шкірою з високою ефективністю, так як вона є водовідталкуючим компонентом шкіри.
✈️Glycine
Ідентичний до шкіри інгредієнт
Застосовується як загусник та структуроутворюючий компонент у косметичних виробах для догляду за шкірою.
✈️Serine
Ідентичний до шкіри інгредієнт
СЕРИН – амінокислота, використовується як зволожуючий компонент у косметичних емульсіях. Біологічна дія - імуномодулююча, що покращує структуру шкіри.
✈️Valine
Ідентичний до шкіри інгредієнт
Як і всі амінокислоти, Валін здатний зволожувати шкіру обличчя
✈️Proline
Ідентичний до шкіри інгредієнт
У складі косметичних засобів сприяє синтезу колагену, має протизапальну дію.
✈️Threonine
Ідентичний до шкіри інгредієнт
Для людини є незамінною амінокислотою. L-треонін, разом з іншими протеїногенними амінокислотами, бере участь в утворенні колагену та еластину.
✈️Isoleucine
Ідентичний до шкіри інгредієнт
Ізолейцин – незамінна амінокислота, яка відома своєю здатністю підтримувати відновлення тканин та піднімати життєво важливі білки на шкірі .
✈️Histidine
Ідентичний до шкіри інгредієнт/Зволожувач
Амінокислоти природним чином присутні в шкірі, як частина того, що називається нашими природними зволожуючими факторами. Амінокислоти допомагають підтримувати гладкість і зволоження шкіри
✈️Phenylalanine
Ідентичний до шкіри інгредієнт
Застосування фенілаланіну в косметології: • Відновлює пігментацію покриву шкіри; • Насичує шкіру пружністю; • Зволожує шкірний покрив; • Регулює тон шкіри; • Активує регенерацію шкіри.