Олена Романюк

La'dor Eco Hydro LPP Treatment Відновлювальна маска для сухого та пошкодженого волосся

La'dor Eco Hydro LPP Treatment Відновлювальна маска для сухого та пошкодженого волосся
La'dor Eco Hydro LPP Treatment Відновлювальна маска для сухого та пошкодженого волосся

Засоби для волосся La'dor широко представлені на MakeUp та користуються попитом: філери, клей для кінчиків, сироватка нічна, шампуні та маски.

Круто, що усі засоби можна придбати в мініформаті, починаючи з 1 до 10мл.

Саме маски, як засіб по догляду за волоссям, я замовляю в саше по 10мл. У мене є кондиціонер Le Petit Olivier та бальзам Elseve Hyaluron Plump, якими я задоволена, то ж маски, якими я користуватимусь раз на тиждень-два, немає потреби замовляти у повнорозмірі.

Моє волосся - натуральний, світло-русявий колір, тонке, схильне до хвилястості, відрощую бажану довжину, мию раз на 2-3 дні, доглядаю комплексно, олії (кокосова, мигдальна) до миття, чергую шампуні, бальзам/кондиціонер та звісно, приділяю увагу здоров'ю. Особливих проблем немає (як-то сухості, ламкості), та як говорить моя перукарка "доглядаємо та відрощуємо"

Отже, маску La'dor Eco Hydro LPP Treatment я придбала у форматі саше по 10 мл, для урізноманітнення догляду, цікавості та любові до пробників та мініатюр.

Склад, пакування, консистенція, аромат:

Склад та аналіз взято з сайту MakeUp, до речі, дуже зручна опція.

З негативних позицій - це ароматизатори, і на 3-му місці, наче й допустимий спирт-консервант.

Пакетик-саше не дуже зручний, руками не розірвати, беріть ножиці у ванну, ще й треба вдало розрізати.

Консистенція маски нагадала мені філери La'dor (колись я мала натхнення ними гратися, ефект був гарний, але процес: замішай/вдягни шапочку/нагрій/почекай мені не подобався).

На мою суб'єктивну думку, текстура маски - такий собі клей ПВА з ароматом дитячих кремів типу "Антошка" (якщо хто згадає). На волоссі я не чую його після миття.

Застосування у моєму догляді:

Маску я використовувала після миття волосся безсульфатним шампунем OGX та сульфатним Barwa (достатньо бюджетним).

Наносила на довжину, попередньо злегка віджате волосся, виробник радить робити це ретельно, приділяючи особливу увагу пошкодженим ділянкам. Не знаю, як то визначити, я приділяла увагу кінчикам.

Час витримки не вказано, я витримувала до 10 хвилин.

У процесі змивання волосся відчутно огорнуто маскою, ковзке, щільне та дуже гладеньке.

Змивається легко, я додатково пальцями прочісую волосся, проблем з наступним використанням Tangle Teezer у мене немає, жодного вузлика чи кубельця по довжині. Після нетривалого носіння тюрбану з мікрофібри на волоссі, я прочісую та даю висохнути природнім шляхом.

La'dor Eco Hydro LPP Treatment Відновлювальна маска для сухого та пошкодженого волосся
La'dor Eco Hydro LPP Treatment Відновлювальна маска для сухого та пошкодженого волосся

На фото моє волосся після використання безсульфатного шампуню OGX та відновлювальної маски маски La'dor. Без сушіння феном та нанесення незмивних засобів.

Після маски волосся дуже м'яке, виглядає охайно, без заломів, найголовніше, маска не обтяжує його.

Зріз достатньо густий (як на моє волосся), волосся лежить рівно, зважаючи на стрижку 1,5 місяці тому.

Але, моє волосся виглядає так само й після кондиціонеру Le Petit Olivier, ну трішки більше м'якості та гладкості дає маска Lador. Використовувати її частіше, ніж раз на 2 тижні, чесно, не бачу сенсу. І в мене немає потреби. Бо гарний шампунь + бальзам чи кондиціонер добре працюють на моєму волоссі.

Отже, чи буду я радити відновлювальну маску Lador? Спробувати її варто, для нормального, низькопористого волосся маска буде гарним різноманіттям в догляді, вона забезпечить гладкість, м'якість без перенасичення волосся.

Дякую, що дочитали 💜 Усім гарного волосся та вдалих засобів!