Ирина ❤️

Зволожуючий крем з 5 видами гіалуронової кислоти

Зволожуючий крем з 5 видами гіалуронової кислоти

Спочатку у мене був Зволожуючий гель-крем із 4 видами гіалуронової кислоти Instytutum HydraFusion 4D 💦https://club.makeup.com.ua/post/32817/ , коли баночка почала закінчуватися, я зрозуміла що не хочу повторювати його, за його вартість мені не подобалося, що він залишав невелику липкість на обличчі, в денному догляді для мені таке не допустимо, з урахуванням що я його нічим не закриваю, то косметика типу рум'ян/бронзера могла переодично залипати на ньому. Доводилося чекати доки він вбереться, а сутра в мене немає часу на це, і все одно навіть через час, він залишав на моїй шкірі, невелику липкість, хоч і не критичну. У мене нормальний тип шкіри, без висипів, постакне, лущення, пігментації. Є тільки невеликий купероз на крилах носа у вигляді кількох червоненьких судин і вікові зміни, що починаються мімічними зморшками під очима і на лобі. В цілому стан моєї шкіри мене влаштовує.

Нестача вологи в епідермісі призводить до раннього в'янення і втрати еластичності шкірного покриву.

Я шукала базовий зволожуючий крем для денного догляду (у вечірньому догляді маю засоби з кислотами або ретинолом). Цей крем я знайшла на makeup за відгуками.

Він нормалізує гідробаланс у клітинах та захисщає шкіру від передчасного старіння , на основі п'яти видів гіалуронової кислоти (хоча за складом у більшості з них у дуже маленькому %).

Консистенція гелева, легка, але він розроблений за допомогою технології water drop – під час нанесення засобу на шкіру утворюються дрібні крапельки вологи. Зазвичай засоби гелевої консистенції можуть залишати липкість на шкірі, із цим засобом такого немає.

Особливості Hyaluronic 5 Water Drop Cream від бренду FarmStay:

- Нормалізує оптимальний рівень зволоженості шкіри;

- запобігає втраті вологи;

- володіє заспокійливими та освіжаючими властивостями;

- захищає шкірний покрив від агресивного впливу довкілля;

- сприяє розгладжуванню шкірних заломів;

- перешкоджає зневодненню епідермісу.

Звичайно у цього крему склад буде простіше ніж у Instytutum HydraFusion 4D , але й ціна майже в 10 разів менша.

Крему потрібно зовсім трішки,, при зіткненні зі шкірою він тане, легко розноситися по шкірі і майже відразу вбирається. У нього багато силіконів на перших місцях у складі, за рахунок яких він згладжує всі нерівності шкіри,затирає пори, та вирівнює тон, я не використовую тональні засоби, але вже з одним цим кремом, моя шкіра виглядає дуже добре, крем дає легке здорове сяйво шкіри (не жирне). Так само думаю він буде відмінно працювати замість бази під тональні креми. Пори він мені не забиває, використовувала його так само на чоловіка, коли у нього були лущення на обличчі (наносила його і на повіку, теж все добре) у нього на відміну від мене шкіра жирна і щільна (без акне). Відчуття що крем покриває обличчя тоненькою плівочкою, що вирівнює, за рахунок цього і дрібні зморшки розгладжуються поки він на обличчі. Але на шкірі при цьому він не відчувається, жирності не додає. Можливо занадто сухій шкірі в холодну пору від нього буде мало зволоження, а занадто жирну влітку він буде жирнити. Але все дуже індивідуально, треба куштувати. Коли знижки на makeup, на нього хороша ціна за великий обсяг 80мл

Мені зручно та достатньо зволоження з ним сутра і до самого вечора.

Коли наношу це крем вранці, вже кілька людей помічало, що моя шкіра виглядає дуже добре, хоча крім рум'ян MAC https://club.makeup.com.ua/post/33549/і Cinecitta Film Eyeshadow (тон 26 - Белоранж використовую як хайлайтер) нічого більше не наносила. Навіть увечері коли зняла макіяж, і вмилася, чоловік теж відзначив мою шкіру і запитав чи я наносила щось

Зволожуючий крем з 5 видами гіалуронової кислоти

Зволожуючий крем для обличчя

Heimish Bulgarian Rose Satin Cream 🌹https://club.makeup.com.ua/post/33967/

Антивіковий крем з ідебеноном

Mary & May Idebenone Blackberry Complex Intense Cream 🫐 https://club.makeup.com.ua/post/33092/

Антивіковий зволожуючий крем-філер з вітаміном С

La Roche-Posay Pure Vitamin C Light 🍋 https://club.makeup.com.ua/post/32828/

Крем для вікової шкіри обличчя Caudalie Resveratrol Lift Firming Cashmere Cream 🍇

Антивіковий крем-сироватка з колагеном

AHC Premier Ampoule In Eye Cream 👁️https://club.makeup.com.ua/post/33060/

AHC Youth Lasting Real Eye Cream For Face

Крем з тринексамовою кислотою та вітаміном С

Mary & May Tranexamic Acid + Glutathion Eye Cream 🍋 https://club.makeup.com.ua/post/32874/

Крем-ліфтинг Weleda Pomegranate & Poppy Peptide Firming Eye Cream🇨🇭https://club.makeup.com.ua/post/32815/