Три спроби, а в результаті...

Три спроби, а в результаті...

Маючи жирний тип шкіри голови підібрати "свій" шампунь досить важко ( ви ж пам'ятаєте, що шампунь підбираємо за типом шкіри, а не за типом волосся?), на щастя я свій знайшла, та жага експериментів нікуди не зникла, тому вирішила спробувати шампунь Elseve Цінність 3 глини.
Виробник обіцяє нам ефект свіжості та чистоти тривалістю в 72 години.

І якщо вірити інформації на етикетці то шампунь підходить для нормального, схильного до жирності типу шкіри голови, адже у складі 3 види косметичної глини: біла, блакитна та зелена, які повинні запобігати появі лупи, адсорбувати лишній жир та нормалізувати роботу сальних залоз.

Що цікаво, глина дійсно значиться в складі, але майже в кінці списку, а отже, її там зовсім мало, тому користі не варто очікувати.

Консистенцію шампунь має середньої густини та гарно піниться, також присутній приємний косметичний запах, але на цьому всі його досягнення, особисто для мене закінчуються, адже ніякої обіцяної чистоти та свіжості я, нажаль ,не отримала😔

Вже на другий день волосся виглядало трохи маснуватим, а ще через день потребувало нового миття, плюс до всього, після використання шампуню з'явилися свербіж та лупа.

Ні про які, обіцяні, 72 години чистоти можна і не мріяти!

Але я вирішила дати йому ще один шанс, а потім іще один, та результат не змінився 😔

Більше експериментувати з цим шампунем не маю ніякого бажання, є набагато краща продукція інших ТМ, які виконують свої обіцянки 😉