Олена✨

Порожні «викидушки» зими. Частина 1

Порожні «викидушки» зими. Частина 1

Останній зимовий день, а це значить, що час підбити косметичні підсумки. Я зібрала всі баночки та тюбики, які закінчила протягом трьох місяців (напевно всі), і готова коротко поділитися враженнями про них.

Для зручності розділяю допис на дві частини, а продукти розміщаю у порядку від хороших до сумнівних.

+ Туш для Вій Об'єм та Догляд Yves Rocher. Щонайменше 5 років користувалась тушами з позначкою volume цього бренду. Спочатку рожевий флакончик, потім чорні з різними етикетками. Чудовий об'єм, зручна щіточка, вистачає надовго.

+/- LAMEL Make Up Liquid Brow Soap. Для фіксації тоненьких негустих брів цього гелю цілком достатньо. З часом забруднюється від олівця – це цілком логічно і нормально, тоді рука вже до нього не так охоче тягнеться. Можете кидати у мене капцями, але вважаю, що такий продукт доцільно робити не в прозорому пакуванні.

- Підводка-фломастер для повік Maybelline New York Hyper Precise All Day Liquid Liner. Не змогла нею намалювати жодної стрілки. Віддаю перевагу підводці з пензликом у баночці на закрутці, бо така підводка точно не підведе.

+ Тверді шампуні VINS: подобаються форматом і якістю. Встигла завершити два: розмариновий та лимонно-ванільний. Зараз користуюсь шампунем VINS з олією рожевого дерева і планую спробувати увесь асортимент. 😁

Про розмариновий шампунь: https://club.makeup.com.ua/post/26809/

Про твердий шампунь, особливості та лимонно-ванільний Vins: https://club.makeup.com.ua/post/29099/

+ Шампунь Elseve Цінність 3 глин. Сульфатним шампунем користуюсь 1-2 рази в тиждень (щоденне миття голови). Таке чергування з м’якшим шампунем потрібне для жирного типу шкіри голови. Шампуні від Elseve в таких цілях подобаються, особливо серія з глиною.

+ Скраб-пілінг для шкіри голови Oops… I scrub it agaim Mermade. Чудовий ніжний скраб з великою кількістю дрібних скрабуючих часточок (целюлоза) та гліколевою кислотою. Використовую двічі на тиждень. Зараз на повторі.

Детальний огляд: https://club.makeup.com.ua/post/30439/

+/- Скраб для шкіри голови з протеїнами пшениці, мигдалю та ментолу Top Beauty. Очищає шкіру голови скраб чудово, але у моєму випадку після нього дуже плутається волосся по довжині. Змогла використати повністю баночку, вкриваючи перед використанням кінчики волосся олійкою жожоба або бальзамом. Засіб сподобався (використовувала 1 раз в тиждень), а заплутування пов’язую з індивідуальною реакцією на сіль у складі.

Огляд на скраб: https://club.makeup.com.ua/post/18686/

+ Гель для душу та піна для ванни у вигляді новорічних кульок від Mr.SCRUBBER. Окрім того, що засоби справляються з основною задачею, ще й подарували святковий настрій.

+ Густе SPA-масло для тіла UTerra какао та мигдалева олія. Цей бюджетний крем для тіла подобається неймовірним ароматом. Шкіра після нього гладенька та приємна на дотик.

+/- Гелі для душу: Маракуя Mayar позиціонується як натуральний, на основі ПАРів з кокосової олії, Kallos Cosmetics SPA Vitalizing Shower Gel з великою кількістю корисних для шкіри компонентів та Ti Amo Crema Cream Shower Gel Silk Protein який наче огортає шкіру невагомою вуаллю. Кожен варіант по своєму цікавий, але при наступній покупці обрала б інші аромати 🙃

Mayar: https://club.makeup.com.ua/post/28367/

Kallos: https://club.makeup.com.ua/post/26946/

Ti Amo Crema: https://club.makeup.com.ua/post/31179/