Spodobaieva Maryna

Biotrade Pure Skin

Biotrade Pure Skin

Biotrade Pure Skin Cleansing Face Foam

Пінка з азелаїновою кислотою, має ідеально підійти для шкіри з розширеними порами, вуграми, постакне, а також шкіри з віковими змінами. Вона не містить сульфатів, спирту, парабенів і мило, плюс не тестується на тваринах.

Пінка ніжно видаляє забруднення та макіяж, звужує та очищає пори, усуває недосконалість шкіри, вирівнює загальний тон.

Склад: Aqua, Coco Glucoside, Propylene Glycol, Lauryl Glucoside, Glycerin, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Azelaic Acid, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool, Geraniol.

Азелаїнова кислота регулює виділення себуму, звужує розширені пори, запобігає появі комедонів і плям, стимулює процеси регенерації, має протизапальну та антиоксидантну дію. Також до складу засобу входить гліцерин та касторова олія, що пом'якшує, зволожує та підвищує еластичність шкіри, що захищає її від пересихання.

Переваги продукту з опису:

  • Глибоко очищає шкіру без стягнутості та роздратування, видаляє надлишки себуму, звужує пори.
  • Підготовляє шкіру до дії наступних засобів догляду.
  • Відрізняється гіпоалергенністю, не містить сульфатів, спирту та парабенів.
  • Містить кокоглюкозид/лаурилглюкозид, біорозкладний компонент, що очищає.

Спочатку був період звикання, трішки підсушувала чутливі місця, але потім здавалося навпаки, хотілося додаткового очищення шкіри. Думаю так мені відчувалося касторове масло. Для змивання гідрофільного масла зовсім не підходило, не було відчуття повного очищення. Як для дорожнього формату просто ідеальний варіант. Чи повторила би? Ні, можливо би спробувала Acne out. Але ситуацію пінка не погіршила, це вже великий плюс.

Biotrade Pure Skin Exfoliating Tonic

Сприяє відлущуванню верхнього шару клітин шкіри, забезпечуючи безперервну появу ніжної та здорової шкіри. Звужує пори, регулює секрецію шкірного жиру, розгладжує дрібні лінії зморшок та рубців, стимулює регенерацію шкіри, клітинне оновлення та вирівнює загальний тон шкіри. Важливо розуміти, що це тонік-пілінг і на другому місці сприт.

Склад: Aqua, Alcohol, Azelaic Acid, Glycoic Acid, Salicylic Acid, Disodium Edta, Perfume, Hexyl Cinnamal, Linalool, Geraniol.

Тонік поєднує кислоти: азелаїнова кислота 10%, гліколева кислота 8%, саліцилова кислота 2%.

Рекомендований дерматологами для:

  • Жирної шкіри з розширеними порами та комедонами;
  • Шкіра з пост-акне для усунення плям та рубців, що залишилися внаслідок вугрової хвороби;
  • Зріла шкіра з віковими змінами.

Застосування: увечері на суху й очищену шкіру нанесіть засіб за допомогою ватного диска. Через 30 хвилин нанесіть зволожувальний крем. Вранці обов’язково нанесіть захисний крем з UVA та UVB фільтрами.

Він пече перші дві хвилини, наносити краще тільки на проблемні місця. Перший раз навіть дала постояти відкритим, ну дуже відчувається спирт, чутливій шкірі навіть не рекомендую.