YuliHrytskoff

Відновлювальний кондиціонер для волосся із гідролізатом шовку та олією мурумуру Meloni Xtreme Repair

Відновлювальний кондиціонер для волосся із гідролізатом шовку та олією мурумуру Meloni Xtreme Repair

Кондиціонер для волосся – це той засіб, яким завершується мій регулярний догляд за волоссям після миття шампунем. Кондиціонери я купую із завидною регулярністю та обожнюю пробувати новинки! А в сьогоднішньому своєму відгуку хочу поділитися своїми враженнями про Відновлювальний кондиціонер для волосся із гідролізатом шовку та олією мурумуру Xtreme Repair Conditioner від українського бренду Meloni.

Кондиціонер розфасований у пластиковий флакон чорного кольору та для зручності користування обладнаний дозатором. На обороті флакону – детальна інформація про засіб від виробника.

Дизайн флакончика дуже стильний, але стриманий і елегантний – сріблясті та білі надписи на чорному фоні – виглядає ну дуже естетично!

Надзвичайно сподобалось наявність помпового дозатора, адже це дуже зручно і для використання не треба кожен раз брати в руки флакон… До слова, дозатор працює безпроблемно – не заїдає, засіб не «випльовує». Має блокіровку, а, отже, флакончик можна брати з собою в дорогу, не боячись, що він відкриється і замастить всі оточуючі речі.

Об'єм стандартний - 250 мл. Також даний кондиціонер представлений в продажі і в меншому об’ємі на - 50 мл.

Склад в кондиціонера дуже гарний! В ньому просто величезна кількість зволожувачів, емолентів, антиоксидантів, рослинних екстрактів та природніх олій. Та, що не менш важливо, відсутні силікони, барвники чи будь-які інші потенційно шкідливі/агресивні компоненти.

Найбільш цікавими складниками є (активи згідно опису засобу виробником):

Гідролізат шовку – покриває кожну волосинку тонкою плівкою, швидко та легко проникає вглиб, не обтяжує, а додає волоссю пружності, еластичності, сяйва та полегшує укладку. Відмінно зволожує, відновлює структуру та надає антистатичний ефект.

Арганова олія – природне джерело цінних жирів (лінолевої, олеїнової та пальмітинової кислот, Омеги 9, 6, 3), вітаміну E та A. Ефективно зволожує волосся, зміцнює його, стимулює ріст, нормалізує вироблення себума, допомагає у боротьбі з посіченими кінчиками та лупою. Позбавляє зайвої пухнастості.

Олія мурумуру – дуже цінний компонент, що ефективно бореться з ламкістю, зміцнює структуру волосся, підвищує пружність, зволожує, розгладжує неслухняні та жорсткі локони.

СО2 екстракт ламінарії – це витяжка з бурих водоростей, яка багата на органічні кислоти, макроелементи та вітаміни. Ефективно зволожує шкіру голови та локони, підвищує еластичність, прискорює ріст, нормалізує роботу сальних залоз.

Вітамін Е – посилює ріст, утримує вологу, надає шовковистість і блиск, запобігає старінню, поліпшує колір, зупиняє випадіння.

Гідролізат молочних протеїнів – важливий компонент, який отримують з казеїну. Пом'якшує, надає сяйво, знижує ламкість, відновлює цибулинки, підвищує еластичність, посилює захист, покращує структуру та стан волосся.

Гліцерин зволожує, пом'якшує, надає гладкість, живить цінними мікроелементами, а також полегшує розчісування й укладку.

Декспантенол – синтетичний вітамін B5, який чудово доглядає за цибулинками, зволожує, насичує корисними речовинами, додає об'єм, захищає, сприяє росту та полегшує укладку.

Молочна кислота – органічний компонент, що відновлює пошкоджене волосся, зміцнює, зволожує, покращує структуру та зовнішній вигляд.

Повний список компонентів складу кондиціонеру також прикріпляю:

NCI: AQUA, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, CETEARYL ALCOHOL, ISOAMYL LAURATE, ISOAMYL COCOATE, GLYCERIN, BETAINE, ASTROCARYM MURUMURU SEED BUTTER, PANTHENOL, HYDROLYZED MILK PROTEIN, HYDROLYZED SILK, SORBITAN CAPRYLATE, PROPANEDIOL, BENZOIC ACID, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, TOCOPHERYL ACETATE, PARFUM, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, SODIUM HYDROXYDE, BENZYL SALICYLATE

Сказати, що я задоволена складом цього кондиціонеру, то це нічого не сказати!

Консистенція кондиціонеру кремоподібна, середньої густини.

Колір –білий.

Запах – легенький косметичний. Приємний та ненав’язливий. На волоссі після його висихання не залишається.

Наноситься та розприділяється по волоссю швидко, наче поглинаючись ним. Мені весь час хочеться добавити ще трішки кондиціонеру на довжину, хоча на волоссі засіб відчувається)

Змивається легко та швидко.

Я використовую кондиціонер декілька разів на тиждень після миття голови. Наношу його на вологе, акуратно віджате від зайвої води волосся після його миття шампунем на всю довжину, не зачіпаючи коренів. Залишаю для дії на декілька хвилин та змиваю теплою (в кінці – навіть прохолодною) водою. Виробник рекомендує залишати кондиціонер на волоссі на 1-2 хв, але я залишаю на довше – спеціально не засікала, скільки часу витримую кондиціонер чи маску на волоссі, але роблю це протягом часу, поки приймаю душ чи ванну – це, приблизно, хвилин 10.

За рахунок кремової консистенції, кондиціонер дуже легко наноситься та розприділяється по волоссю, через декілька хвилин після нанесення поглинається ним.

Що стосується результату від використання засобу, спершу скажу декілька слів про своє волосся для розуміння того, з чим йому довелось працювати. А воно по довжині у мене доволі сухе, сильно пошкоджене після невдалого фарбування в салоні, кінчики січуться.

Та вже навіть під час змивання кондиціонеру волосся на дотик дуже гладеньке, абсолютно не жорстке. Звичайно, кондиціонер на основі природніх складників не дасть такого гладкого полотна і красивого візуалу, як це роблять класичні засоби, що базуються на основі силіконів. Зате він дасть реальний догляд і зволоження! Навіть без застосування додаткових незмивних засобів, волосся після висихання гладеньке, легко розчісується, присутній гарний блиск. М’якеньке і дуже приємне на дотик. Виглядає дуже природньо, але, при цьому, не розпушене та не стирчить у всі сторони. Легко вкладається і гарно зберігає форму.

Волосся кондиціонер не обтяжує, об’єм не краде, на звичний графік миття голови не впливає.

Алергії, подразнення, лупи, свербежу, чи будь-яких інших негативних реакцій кондиціонер у мене не викликав.

хочу сказати, що Відновлювальний кондиціонер для волосся із гідролізатом шовку та олією мурумуру Meloni мені сподобався по всім пунктам, які я пред’являю до такого роду засобів: в нього прекрасний склад, приємна консистенція та запах, ну і результат від використання також радує! Це саме той засіб, який працює на результат, а не тільки на візуал.