SomovaFM

Маска для волосся з олією жожоба та вітамінами | Meloni

Ще один чудовий засіб від Українського бренду Meloni - Інтенсивна маска з олією жожоба та вітамінами Е, В6, РР.

Маска націлена на: відновлення, зволоження та зміцнення волосся. Має гарний натуральний склад:

• Hydrolyzed Placental Extract - містить фактори зросту, які підвищують рівень вироблення колагену та еластину.
  • Laminaria Saccharina Extract - має гарну зволожуючу дію та збільшує тонус.
  • Fucus Vesiculosus Extract - стимулює швидке розщеплення жирів та збільшує структуру колагенових волокон.
  • Hydrolyzed Silk - протеїн, який гарно проникає у структуру волокон.
  • Hydrolyzed Wheat Protein - підтримує вологу волокон запобігаючи сухості, за рахунок чого волосся стає м'якшим.
  • Triticum Aestivum Germ Extract - зволожує та регерує.

Маска представлена в пластиковій баночці на 200мл, має захисну додаткову кришечку всередині. Світло зелена етикетка - це серія Hair Rescue.
Консистенція в маски дуже приємна, густа, проте легка - ніби творожний десерт. Приємно брати в руки та легко наносити на волосся. Я віддаю перевагу саме таким текстурним масочкам, щоб було відчутно як вона огортає волосся. На мою довжину пасм мені вистачає набрати маску двома пальцями.
Аромат легкий, ненав’язливий, складно ідентифікувати що це. Він не солодкий, але приємний та теплий, злегка відчутний на волоссі під час нанесення, після змивання відсутній.

Рекомендації до застосування: на чисте, підсушене рушником, волосся нанести маску на шкіру голови та локони. Витримати до 10 хв та добре змити теплою водою.

Я ж масочку на корені не наношу, для запобігання втрати об’єму на своїй схильної до жирності шкіри голови. Витримую до 5 хв (поки роблю інші банні процедури)

З пом’якшенням самих пасм масочка справляється чудово. Вона легко змивається водою, волосся просто проскальзує крізь пальці.

Після висихання волосся м’яке, пасма прилягають один до одного. Та, що є не менш важливим, маска не обляжує моє тонке волосся, яке на кінчиках може дуже сильно пушитися. Навпаки додає пасмам об’єму без цієї пухнастості. Це просто вау ефект для мене, мої кінчити гарно підкручені, ніби після стрижки. Бо зазвичай після масок вони просто прямі та гладкі.

Тому для тих, в кого волосся таке ж тонке, як в мене, підійде ідеально, дівчата.