Blondie_rs

Шокуюча реакція на "ніжну" міцелярку Bioderma Sensibio H2O

Шокуюча реакція на "ніжну" міцелярку Bioderma Sensibio H2O

Привіт! Здавалось би: що такого може натворити міцелярна водичка? Очищує забруднення, знімає макіяж, освіжає. У мене деколи враження, що моя шкіра особлива, та часто не переносить аптечні бренди [сподіваюсь, це лише враження]. Давно дивилась в сторону Bioderma та потирала ручки, щоб познайомитись бодай з одним засобом. Вичитувала про міцелярні та зупинилась на найбільш універсальній - призначеній навіть для чутливої шкіри. Зазначу, що міцелярною я завжди знімаю лише макіяж очей. Все решта на обличчі знімаю гідрофільною+пінкою.

Мила маленька бутилочка, яка щільно закривається. Зручна навіть для подорожей (як і все міні). Зраділа я, і прийнялась змивати макіяж.

Наступного дня як звично - вмиваюсь, тонізую шкіру, наношу кремчик. Починаю робити макіяж. Даю консилер Maybelline Fit Me... і як почне пекти зона під очима 🥺 У мене в голові такий стоп. Що це? Як це?

Я швиденько стираю цією ж міцелярною консилер, від чого починаю знову відчувати дискомфорт на шкірі. Нанесла тільки туш, повторила зволожуючий кремчик. Ввечері я знов змиваю макіяж та не розумію, що за свербіж...

Я знову стараюсь нанести консилер. Наче вже не пече, але чую, щось не те. Починаю розтушовувати, а шкіра лущиться та сповзає. Я швиденько зняла консилер привичною міцелярною Гарньє, зволожила шкіру тонером та нанесла відновлюючий крем з пробіотиками. Виключила всі сумнівні засоби та засмутилась. Не розумію, що з міцелярною не так. Як вона має підійти для чутливої шкіри, якщо у мене не чутлива, але пішла така посушливість буквально за два дні користування.

І цікавий факт - моїй мамі міцелярна підійшла. Печіння не викликало, і посушливості з лущенням також. Хоч у неї вікова та доволі чутлива зона навколо очей. І раніше вона мала сильне лущення та сухість даної зони. Я відмовляла, а мама "Ні, давай я ще спробую". І все нормально. Ну, меджик?