Mandarinka

Гідрогелева маска з вугіллям від Joko Blend

Гідрогелева маска з вугіллям від Joko Blend

Вітаю! Хочу поділитись своїми враженнями від гідрогелевої маски Joko Blend і порівняти її з альгінатними масками: що краще обирати і коли.

Пакування 20 грамової масочки в пакеті - розраховане на 1 раз використання засобу. Відкриваємо і бачимо дрібний порошок сірого кольору - по факту як змішані гранулки білого і вугільного, але дуже дрібні часточки.

Гідрогелева маска з вугіллям від Joko Blend
Гідрогелева маска з вугіллям від Joko Blend
Гідрогелева маска з вугіллям від Joko Blend

На пакуванні є інструкція з використання і грамовка - дуже зручно, оскільки з такими масками потрібно знати міру - забагато чи замало води може зіграти вирішальну роль.

Робимо розчин - я завжди такі маски ділю на 2 використання і ще не жалкувала про це рішення, бо розумію, що в більшості випадків засіб просто нашаровується. Але не цього разу!


Я додала воду і засіб просто миттєво береться комочками - я боялась перелити води, зробила фото і побігла наносити маску. Звісно перед використанням я зняла макіяж гідрофільною олією і умилась гелем для умивання.

Розприділяти маску було доволі складно,хоча і можливо.

Якщо у альгінатній важлива швидкість, бо маска застигне, то тут враження було що вона вже застигла, але трошки приловчитись і нанести все ж таки вийшло.

І далі я зіштовхнулась з другою різницею - якщо з альганітною маскою бажано лягти, то ця застигла майже одразу і не стікала чи бралась патьоками. Таким чином можна робити домашні справи і омолоджуватись)

Після витримки знімаю масочку - дуже легко вона знімалась великими шматками - все інше я змила водою. Мені здалось, що змивати легше ніж альгінатну, бо остання береться плівочкоюі тоді довго сліди вимиваються.

А от результати звісно вартують всього - шкіра одразу починає дихати, відчутно що шкіра зволожена і відпочивша (можна помітити на фото до - що навіть писля умивання шкіра має сухі лусочки, а вже після масочки такого немає). Окрім цього прибираються дрібні мімічні зморшки.

Я дуже задоволення результатами маски, а от з її розведенням і нанесенням ще трошки треба попрацювати. Далі наносила сироватку Joko Blend https://club.makeup.com.ua/post/27827/ і крем для обличчя, ну і звісно побігла рекомендувати вам! ❣️