Anna_feerie

Еко-молочко для тіла від Eveline

Еко-молочко для тіла від Eveline

Чесно скажу, коли я його купувала, то доводилося обирати з досить маленького асортименту (до того ж раніше не знайомих засобів). Вибір пав на добре відомий польський бренд Eveline, адже склад мене загалом задовольнив, а велика банка з дозатором завжди доречна в ванній кімнаті.

Це легкий продукт, приємної консистенції та злегка зеленуватого кольору. Серед інгредієнтів мигдальна олія, масло ши, алое, гіалуронова кислота, гамамеліс та центелла (власне, вона і підкупила😉).

Еко-молочко для тіла від Eveline
Еко-молочко для тіла від Eveline

В принципі, свою справу робить, якби не запах 🙈 Ось тут справді краще б взагалі без віддушки, ніж така. Молочко пахне ніби чим-то трав'яним, але то лише на перший "нюх", якщо піднести руки ближче до носу, то мені відчувається чи то пластик, чи то смажена гума🤪 Тому використовую здебільшого для ніжок, шию та руки не мажу, щоб не мучитися від того "натурального аромату")).

В цій лінійці є аналогічні засоби з іншими ароматами, тож сподіваюсь, вони кращі. Можливо, це індивідуальне сприйняття, але я не могла не розповісти про такий нюанс.

Зі свого досвіду додам, що якщо є дуже сухі ділянки, які потребують крутого зволоження і живлення, краще обрати щось від Babe. Я використала чимало їхніх баночок. А якщо ви парфманьяк і перш за все шукаєте вишуканий аромат в засобах для тіла, то слід звернути увагу на парфумовані креми (мій улюблений це "Ожина і лаванда" від Ів Роше, просто кайф для рецепторів😍). Зараз ще маю спрей для тіла з цією віддушкою, бережу його))