Гусєва Анастасія

Викидушки за лютий - березень

Викидушки за лютий - березень

Привіт красуні!

Це вже останні дні бкрезня, і я хочу поділитися тим, що в мене закінчилося протягом цього місяця та попереднього.
Я вирішили об'єднати два місяці у одному пості, через, те, що у лютому в мене закінчилось лише два продукти, а у січні я закінчили доволі багато усього, і це було більш ніж очікувано. За березень я закінчила ще кілька продуктів, і тепер переходжу до підсумку.

Це набір догляду у тревел форматі. У наборі всього 4 продукти, але в мене закінчились 3 з них, і це вмивалка, тонер та сироватка. Залишилась нічна маска, про неї можна прочитати в пості про покупки за лютий - березень.

  • Вмивалка непогана, легка гелева текстура. Нормально очищає шкіру від легкого забруднення і найкраще підходить для ранкового догляду.
  • Тонер трохи агресивний, може викликати подразнення та не дуже "дружить" з продуктами інших брендів. Його наче необхідно закривати сироваткою з серії. Нажаль з іншими, що в мене є він конфліктує.
  • Сироватка, зволожує, як і написано, але мені вона не дає такого ж зволоження як сироватки з гіалуронкою. Трохи липка, має полотну текстуру, проте самостійно навіть для жирної шкіри ії буде не достатньо.

Що чим замінятиму: тонер замвню тонером від ziaja із серії C.B3 з гіацинамідом та вітаміном C - він в мене теж давно, сподіваюсь скоро напишу у викидушках і про нього, сироватку заміню на від THE1nKEYLIST з гіалуронкою, бо моя шкіра дуже вже просить її... Усмвалка поки тревел формат від Rosette Acne Clear, і ще одна від Fenty.

Тут усього 3 рандомні продукти, і всі вони в мене дуже довго закінчувались - аж з минулого літа.

  • Зубна паста ON з вугіллям - не сподобалась. Вона звичайна, і не така вже й відбілююча, але сильно абразивна, що було не дуже приємно.
  • Сіль для волосся від ziaja з лінійки Gdanskin - класна лінійка, і суперська сіль. Вона мені дуже подобається, це в мене вже друга закінчилась. До порівняння вона мені краще розгладжує і необтягує волосся ніж сіль від davines. Хоча ця теж гарна.
  • Скраб для вуст AA - не сподобався. Як скраб - чорті шо... Нічо не скрабує, тільки боляче робить, як маска - непогано. Особливо прикольно було наносити пере тим як чистити зуби. Реально захищав від подразнення пастою. Але маю кращі варіанти.

Що чим замінятиму: зубну пасту на професійну elmex, мені ії стоматолог видала для відновлення емалі, сіль для волосся поки не поновлюватиму, бо купила нову олію, хочу спробувати її в якості засобу для випрямлення волосся. Скраб більше не куплятиму ніякий, а щодо маски то маю Bielenda Mango Mania.

Тут усього 4 продукти, і більшість з них для вуст, що мені дуже подобається, адже ця категорія в мене дуже велика і доволі повільно розходиться.

  • Палетка консилерів - це френкен продукт, тут були заміси консилерів під мій підтон шкіри - сірувато-рожеві. За основу було взято консилери від LN Pro та Claresa в стіку. Вийшло класно, мені дуже подобалося. Якщо маєте бажання спробуйте зробити собі власний консилер - це дуже міняє вигляд шкіри. (Останні два фото це ця палетка ще ціла та свотчі, кольори не жовтіли і не були надто світлими)
  • Помада-тінт Flash Moment, це китайська помада з Аліка, в мене їх дві, ця була темніша, дуже класного кольору опалого листя, - і я її обожнювала (їй звісно вже нормально років, але вона була класна). Я зняла із неї обмежувач і користувалась поки не зламався аплікатор, там залишилось ще на пару мейків, але гратися з виковирюванням чимось стороннім я не хочу.
  • Олія-тінт від GR - теж суперська, свою я купила в Туреччині у офіційному магазині, вона дуже офігезна, і не втрачає своїх властивостей з часом. Мінус, те, що в неї злетіла кришечка, ще в перший місяць користування (та я з цим змирилася, бо вона не дорога), ще нажаль, в неї з аплікатора потрапили часточки шкіри, тону і звичайного тінту, тож вона трохи помутнішала під кінець життя, але я все одно її добила.
  • Олівець для губ та очей Romance, викидаю приблизно половину, бо з ним щось сталось. За пів року, може трохи більше він підсох, і став наноситись грудочками, а ще в слизовій ока почав викликати подразнення. Я раніше мала їх олівці якими користувалась роками і такого не було, що трапилося з цим - хз. Але викидаю.

Що чим замінятиму: консилери не замінятиму новими, в мене новий тон, який криє достатньо щоб не користуватися консилером, можливо щ годом щось оберу. Помада-тінт маю в іншому кольорі, її поки і користуватиму, в цьому кьолорі не маю нічого, можливо знайду щось корейське згодом, а можливо замовлю китай. Олію маю таку саму, але рожеву, користуватимусь нею. Олівець у цьому кольорі не куплятиму поки, користуватимусь тим, що є.

Дякую всім хто дочитав до кінця!

Сподіваюсь, що було цікаво зазирнути у мій прощальний кошик.