Ірина 🦋

Професійна омолоджуюча маска для обличчя з журавлиною

Alesso professionnel марка професійної косметики з Франції 🇫🇷 Моє знайомство з цією фірмою почалося з Порошкоподібна ензимна маска-пілінг Alesso Professionnel Powder Face Mask, яку купувала ще кілька років тому на makeup

Cranberry Powder Face Mask спеціально розроблена для захисту та харчування зрілої шкіри, ідеально підходить для боротьби з такими ознаками старіння, як зморшки, тьмяний, невиразний колір обличчя, погіршення тургору та еластичності шкіри, що постійно втомився.

Зовнішній вигляд: Маска являє собою пудру рожевого кольору 🌸, має легкий приємний ягідний аромат, мені дуже схожий, як раніше був такий сухий кисіль у брикетах (схожий і за кольором, і за запахом 🙈)

Моя маска в пробнику 25g, так само вона є в обсязі 200g і 1000g

Маску розводжу за інструкцією 1:1 із водою кімнатної температури. Пакетика на 25г вистачає на кілька процедур, вже не пам'ятаю, але близько 5 точно робила. Мені на все обличчя і шию вистачає 2 чайні ложки з гіркою

Дуже зручно розмішувати та наносити бюджетним синтетичним пензлем для масок Deni Carte, або більш дорогим Christina Brush №24

Наношу середнім шаром, не дуже тонко, маска виходить гарної консистенції, не стікає по обличчю. Вона не застигає швидко як альгінатні маски, тому можна не поспішаючи добре нанести її. Витримую як рекомендується 15хв. Перетримувати не потрібно, тому що маска підсихає, стає білою на обличчі, як деякі глиняні маски і починає стягувати шкіру.

Після нанесення немає ніяких неприємних відчуттів типу поколювання, пощипування. Рекомендується зніміть маску вологим компресом, я просто змиваю. Після цього мені здається шкіра зовсім трохи рожева. Гадаю вона трохи підсушує, не критично, але краще нанести щось зі свого зволожуючого догляду. Очищає верхній шар шкіри та пори від кожного сала та забруднень. Висипань від неї теж ніколи не було.

Дописи про мої інші засоби Alesso Professionnel:

🌸Альгінатна маска яку з морськими водоростями Alesso Professionnel Translucent Alginate Peel-Off Face Mask With Alga 🧜‍♀️ https://club.makeup.com.ua/post/32659/

🌸Маска розчинна "Мікродермабразія-Пілінг" Alesso Professional Instant Face Mask https://club.makeup.com.ua/post/44678/