Скраб з турботою про волосся

Скраб з турботою про волосся

Скраб для шкіри голови, це ще одна палочка- виручалочка в моєму догляді, раніше навіть не звертала уваги на такий продукт, а тепер без нього ніяк!

Саме завдяки скрабам моє волосся надовше залишається чистим і без лупи.


Іще цікавий факт, кожного року в період з середини лютого і до кінця березня у мене з'являлась лупа, яка не реагувала ні на які засоби, а в кінці березня зникала самостійно, так як і з'являлась 🤷

Та вже третій рік, як я користуюся скрабами і лупа більше в цей період не з'являється, звісно може співпадіння, але все ж таки думаю, що заслуга пілінгів та скрабів тут є🤔


Цього разу вирішила спробувати продукт нашої, української компанії "Джерелія", бо дуже багато почула та прочитала позитивних відгуків про нього, і хоча деякі сумніви залишалися, але цікавість взяла верх 😉

Пакування та склад


Засіб знаходиться у звичайній пластиковій баночці чорного кольору, об'ємом в 200 мл.

Сам скраб рідкий ( нагадав мені свіжовикачаний мед), але має осад у вигляді подрібнених абрикосових кісточок, перед застосуванням необхідно змішати їх.

Коли я побачила, що засіб рідкий, то трохи засмутилася, так як вирішила, що незручно буде користуватись в порівнянні зі звичними сольовими засобами, але помилилася!

На відміну від густих скрабів, цей не відпадає шматками, а навпаки, гарно розподіляється по шкірі, ще й має приємний запах.

Склад засобу такий:


вода підготовлена,
лаурет сульфат натрію,
гліцерин,
кокамід ДЕА,
порошок абрикосової кісточки,
ПЕГ-7 гліцерил кокоат,
гідроксіетилцелюлоза,
феноксіетанол,
етилгексілгліцерин,
динатрієва сіль етилендіамінтетраоцтової кислоти,
гідролізат кератину,
віддушка


Як ми бачимо у складі є лаурет сульфат, завдяки якому скраб добре піниться і не потребує додаткового змивання шампунем, гліцерин зволожує, порошок абрикосової кісточки скрабує, кокамід ДЕА запобігає електризації волосся, етилгексілгліцерин - пом'якшує та запобігає росту і розмноженню бактерій, гідролізат кератину- зміцнює, розгладжує волосся, придає м'якості та має антисептичний ефект, ну і звісно, в складі присутні консерванти та віддушка.

Користуюсь я скарбом один раз на тиждень, іноді забуваю і виходить раз на два тижні, єдиний ньюанс- при змиванні прийдеться потрудитися, бо мілкі кісточки вперто не бажають покидати волосся, особливо, якщо воно довге😉

Результатом я задоволена, тому що:

1. Голову тепер мию 1-2 рази на тиждень, а не через день, як раніше.

2. Після скрабу волосся м'яке і не потребує додаткового зволоження, воно в мене нормального типу, якщо б було сухе, мабуть, все одно маска чи бальзам на довжину були б потрібні.

3. З'являється невеличкий об'єм, так як у мене довге волосся, його особливо не помітно, думаю на короткому результат буде кращим.

Особисто для мене засіб виявився дієвим, зручним у використанні та економним😉





Скраб з турботою про волосся