Ділюсь враженнями про нову лінійку від Kerastase Premiere
Я не знайома із брендом, тому було дуже цікаво спробувати засоби для волосся, щоб розуміти чому така різниця в ціні, який буде результат , чи дійсно засоби вартують своїх коштів?
Дякую Make up за можливість тестувати нові засоби та відповісти собі на ці всі запитання♥️
Я отримала нову лінійку Première від бренду Kérastase .
▪️Моє волосся: пряме, нормальне, фарбоване .
Kérastase відкрив причину пошкодження волосся – це накопичення кальцію при контакті з водою, саме він робить волосся більш жорстким та ламким зсередини, а "декальцінація " завдяки засобам допомагає все відновити.
Цікаве відкриття, чи дійсно це так - поки не зрозуміло 🤔 можливо хороший маркетинговий хід) Що думаєте з приводу цього?)
▪️В набір входило 5 засобів для тестування, ось розпаковка: https://club.makeup.com.ua/post/32626/ ✨
◾️Як зазначає виробник відбувається такий процес:
Для декальцинації в засобах використовується лимонна кислота , вона працює на поверхні, та проникає всередину волосся, сприяє ліквідації перенакопичення кальцію - для протидії втрати блиску та гладкості волосся. Коли перенакопичення кальцію усунені, Гліцин проникає у волосся для відновлення зруйнованих кератинових зв’язків – для зменшення ламкості. У якості зміцнювального інгредієнта Пептиди сприяють заповненню та закриттю кутикули волосся - для зміцнення поверхні, зволоження та блиску.
1 . Декальцінуючий прешампунь-догляд
Цікавий та новий засіб для мене.
Саме з нього я почала тестування.
Баночка об'ємом 45 мл, має зрочну дозатор-помпу.
Відкривши- відчула дуже приємний аромат цитрусовий та свіжий (мені так зазвичай пахне в салонах) вся лінійка має таку приємну віддушку і забіжу на перед - ще довго тримається на волоссі🔥
Консистенція: прозора, гелева, взагалі не піниться.
Потрібно нанести на вологе волосся, розприділити масажними рухами й залишити на 5хв не змиваючи, та потім нанести шампунь .
Особисто я не відчула, щоб структура волосся якось змінилась в процесі нанесення .
Один мінус - після першого використання я побачила, як колір волосся став світлішим - тобто вимилась фарба, я цього не очікувала, але раніше бачила такий результат , коли користувалась глибоко очищувальним шампунем.
Прийшлось не планово пофарбуватись , бо на день народження не хотілось бути з дивним кольором волосся🤪
Тому тим, хто має фарбоване волосся рекомендую використовувати із обережністю . Також цікаво чи взагалі можна такими засобами користуватись на постійній основі 🤔.
Декальцинуючий шампунь-ванна для відновлення всіх типів пошкодженого волосся
◾️Спосіб використання: нанести на вологе волосся поверх прешампуню. Спінити та помасажувати. Ретельно змити.
Об'єм шампуню 80 мл.
Засіб має приємну кремову текстуру, густу, тягучу .
Дуже добре піниться та очищає .
Стандартні властивості, але за високу ціну....
Для мене особисто не зовсім зручний формат пляшечки...
Декальцинуючий кондиціонер для пом'якшення та відновлення всіх типів пошкодженого волосся
◾️Спосіб використання: нанести на вимите підсушене рушником волосся. Помасажувати по довжині та на кінчиках волосся. Залишити на 3-5 хвилин. Ретельно вимити.
Мені сподобався даний засіб . Пробнику вистачило на один раз. Приємна, густа та кремова текстура. Волосся після нього мяке, гладеньке, наповнене та виблискує.
Я використовувала таку комбінацію - прешампунь + шампунь + кондиціонер .
Завдяки цьому тріо волосся повільніше бруднилось , було розсипчасте, живе, гладеньке.
Цікавий факт - навіть після резинки не було таких заломів, як зазвичай.
Маска-філер для зменшення ламкості та відновлення всіх типів пошкодженого волосся
◾️Спосіб використання: нанести на вимите підсушене рушником волосся. Помасажувати по довжині та на кінчиках волосся. Залишити на 5 хвилин. Ретельно вимити.
Маска має кремову текстуру білого кольору. Дуже економна. Пробнику мені вистачило на 2 рази.
Волосся в процесі нанесення виглядає гарно, виблискувало та було еластичне (прикріпляю фото).
І я очікувала на вау ефект , але після сушки волосся ніби стало трішки тьмяним , плуталось і не було достатньо рівним.
Комбінація двох засобів як шампунь та маска - нажаль не сподобалась по результату.
Олійка-концентрат для блиску та відновлення всіх типів пошкодженого волосся
Ампула має об'єм 3.5ml .
Зручно відкривається , легко зберігати залишки завдяки формату упаковки.
Консистенція прозора, рідка, аромат інтенсивний ( я його відчуваю пів дня, потім він трішки зникає).
Олійку наносила на сухе волосся.
Волосся відразу поглинає та стає блискучим, розсипається , ніби оживає.
Даного формату олійки вистачило на 5 використань, що дуже економно .
Враження
Цікавий досвід тестування.
З набору мені найбільше сподобалась шампунь, кондиціонер та олійка.
Волосся гарно очищене та завдяки іншим засобам з набору гарно наповнене , гладеньке та виблискує.
Мені подобається аромат і те, що він ще деякий час тримається на волоссі.
Пре шампунь - цікавий продукт , але він мені не підходить , адже я маю фарбоване волосся і не готова оновлювати колір частіше ніж раз в місяць) також маска залишила сумнівні враження)
Моє волосся не вибагливе і зазвичай вдячне за будь -який догляд .
Я звикла бачити його в нормальному стані. Тому відслідкувати якийсь вау ефект моєму випадку не вийшло , адже на мені такі працюють і інші , дешевші засоби.
Коментарі (0)