SomovaFM

Ніжне очищення тіла з молочком від Li'zar

Ніжне очищення тіла з молочком від Li'zar

Я буквально закохалася у цей Український бренд. Увага до деталей в кожному засобі і натуральний склад показують свою любов та повагу до споживача.

З Li'zar кожен раз відкриваю для себе нові засоби та ділюся своїм неприкритим захватом з вами.

Сьогодні - це Молочко для очищення тіла, яке ідеально підходить для чутливої шкіри.

В складі засобу є чимало активів та натуральні складники, а найголовніше це два види ПАР:

  • Децил глюкозид - натуральний ПАР рослинного походження, який складається із цукрів та жирних кислот кокосового горіха
  • Кокобетаїн - м'який ПАР, який бережно очищує шкіру.

Засіб представлений в пластиковій баночці із тематично оформленою наліпкою зеленого кольору. Має дуже зручний дозатор з продовгуватим носиком, через який засіб проходить дуже легко.

Ніжне очищення тіла з молочком від Li'zar
Ніжне очищення тіла з молочком від Li'zar

Саме молочко білого кольору приємної консистенції середньої густоти, щось середнє між легким кремом та рідким молочком. Наносити його на вологе тіло дуже приємно, ця ніжна текстура лягає ніби шовкова вуаль.

З додаванням краплі води молочко легко милиться. Мені вистачає пару натисків в руки, аби окутати себе цією ніжністю. З ним не використовую мочалку, бо найприємніше у використанні цього молочка саме його невагома текстура.

Аромат це окреме задоволення. Як тільки засіб потрапляє на руки відчуваю солодкий льодяник з цитрусами та барбарисом, такий присмак дає саме ефірна олія літсеї кубеби у складі. Цей запах дуже освіжає і залишається на шкірі навіть після звимання.

Ефірні олійки ванілі та авокадо пом'якшують шкіру та стимулюють синтез колагену, що призводить до швидшої регенерації клітин. А баттер какао у складі тонізує та утримує вологу шкіри.

В результаті після використання цього Молочка від Li'zar я отримую гарне очищення, гладку та зволожену шкіру з приємним свіжим ароматом.