Гусєва Анастасія

Покупки за лютий - березень

Покупки за лютий - березень

Привіт красуні!

Це вже останні дні березня, і я хочу поділитися тим, що я купляла протягом цього місяця та попереднього.
Особливих новинок за цей період я не придбала, тільки, те, що є новим особисто для мене. Також, купила кілька продуктів яким вже користувалась в минулому.
Моя косметичка поповнилась 6 доглядовими продуктами, 2 доглядовими наборами (4 предмети та 12 предметів), і всього лиш 4-ма декоративними продуктами.
Дечим я вже користувалась, а дещо все ще чекає своєї черги.

Перше, це набір косметики у тревел форматі від ABOUT з 4-х продуктів: вмивалка, тонер, сироватка та нічна маска. 3 з 4-х вже закінчились (про них писала в викидушках), а маска все ще ні, тому вона одна на фото.
Сама по собі вона цікава, виробник рекомендує наносити товстим шаром і через 10-15 хв стерти залишки серветкою. Також можна наносити просто як нічний крем. Продукт не жирний, консистенція як у пасти з невеличкими абразивними частинками (схоже на дуже делікатний скраб). Ці частинки на шкірі майже не відчутні, але на ранок вони ніби скатуюються обличчям, через це дуже хочеться вмитися як найскорше.
В цілому, норм, але помітного впливу на шкіру ця маска не робить.

Догляд від tołpa, тут маю 3 продукти з серії mini. Наскільки розумію це їх найбазовіші продукти у тревел форматі: вмивалка, скраб та міцелярка. Аромат дуже прикольний, квітковий і мені дуже подобається. Вмивалку та скраб я ще не розпробувала, але обидві мають гклеву консистенцію, дуже приємні. Вмивалка легка, але після неї є гарне відчуття чистоти. Скраб має натуральні часточки, тож є трохи агресивним, але в цілому гарний. Міцеляркою користувалась трохи більше. Виробник вказує, що це міцелярна вода для вмивання для чутливої та дуже чутливої шкіри, що не потребує змивання. Тобто, це той дуже рідкісний (оригінальний) вид міцелярок які зроблені не виключно для демакіяжу, а й для очищення без води. Класна штука була б якби, вона була не такою конфліктною. Вона не хоче дружити з деякими тонерами та сироватками, особливо з тими, що з дешевшого сегменту, наприклад з ABOUT. А от із THE1nKEYLIST або HOLIKA HOLIKA все нормально співпрацює.

Трохи китаю: два продукти для демакіяжу з Аліка. Це міні ампули з гідрофільною олією для зняття макіяжу і ватні палички з рідиною для зняття стійкого макіяжу очей. Обидва продукти хайпові і дуже класні. Олія суперська, дуже добре розчиняє косметику, легко змивається. Палички теж класні, не те щоб вони надто класно розчиняли найстійкіші продукти, та вони прекрасні помічники коли після вмивання у міжвійці є залишки олівця чи каяла.

І останнє, це корейський філлер для ламінування волосся від La'dor. Це вперше коли в мене з'явилась така велика бадь'я, до цього я купляла лише одноразові ампули. Мені її подарували, і їх я ще не відкривала. Але однозначно це один з моїх найулюбленіших продуктів, ще в далекому 2016 році ці філлери розгладили мій перепалений блонд і з тих пір я час від часу ними користуюсь.

LAIKOU - це офіційний китайський брент із внутрішнім та зовнішнім сертифікатами (це дуже важливий зная якості)
Я вперше познайомилась із їх продукцією 2018 року, купуючи вмивалку і пілінг-скатку (гоммаж), згодом, ще кілька найпопулярніших сироваток, а потім я відкрила для себе догляд із лінійки Сакура - і була в захваті.
Коли в рекламці на їх сторінці на Аліку побачила розширення лінійки вирішила купити один з найбільших їх наборів, і докупити до нього два продукти для волосся. Цим набором я ще не користувалась, залишаю його поки на квітень, але деякі продукти мені вже відомі.

Отже, що входить до набору:

  • Шампунь та олія для волосся: шампунь звичайний, але обіцяє розгладжувальний ефект, сподіваюсь не підведе. Олія в свою чергу, один з найцікавіших продуктів, виробник рекомендує використовувати її по всій довжині на вологе волосся, обіцяючи розгладження і блиск.
  • Засіб для зняття макіяжу - один з найкращих продуктів в лінійці, дуже добре розчиняє стійкий мейк, але не подразнює шкіру, дуже делікатний, не сушить (що дивно) і не залишає плівку. Я навіть одного разу після його використання (серед дня) не вмивалась і нічого не наносила, і було комфортно. Ще, мені подобається диспансер - дуже зручний (бачила такі у різних манікюрних продуктах).
  • Вмивалка, лосьйон і тонер - це гарні продукти, вмивалка детка лікатна, не сушить, дає помірне відчуття чистоти на шкірі, тонер звичайний але добре "дружить" з різною косметикою, лосьйон не знаю, не користувалась.
  • Маски нічна та глиняна - обидвома ще не користувалась, не можу нічого сказати.
  • Сироватка, крем під очі та крем для обличчя: сироватка - хороша, розгладжує шкіру, трохи зволожує, але нічого особливого. Крем під очі, ще не знаю, а от крем для обличчя мені дуже подобається, він прям прикольний, не жирний, добре всотується шкірою, робить її м'якенькою.
  • сироватка - хороша, розгладжує шкіру, трохи зволожує, але нічого особливого. Крем під очі, ще не знаю, а от крем для обличчя мені дуже подобається, він прям прикольний, не жирний, добре всотується шкірою, робить її м'якенькою.
  • Тон-ап крем, це диво китайської косметології, яке я теж дуже люблю. Я не знаю до якої категорії його правильніше відносити, скоріше це вже ближче до декоративки. Логіка відбілити шкіру і трохи її вирівняти, по дії схоже на АА крем, або на старі формули СС, ті що були білі як сметана. На мені працює шикарно, як база топ, самостійно, теж норм, тільки тут треба консилер чи кольорову пудру.

Тут усього 4 продукти.

  • Перше це тон від Maybelline FitMe Illuminate у склі. Дуже класна формула. Раніше я мала той, що в тюбіку, він більш матовий, і не завжди суперськи лягав на мою шкіру. Я довго не мала тонального, в мене були якісь дивні засоби, і от я вирішила взяти цей тон, і він мені дуже сподобався. По кольору не відрізняється від того, що тубі, але має трохи більш пластичну текстуру, схоплюється на шкірі так само як і попередник, відносно швидко. Думаю, якщо не замішувати в нього багато інших пластичних продуктів, то можна і не припудрювати. У мене шкіра комбі, і без пудри він живе 6-8 годин.
  • Пігмент від GlamBee - класний пігмент. Дуже яскравий, іскристий і гарний. В цілому дуже комфортний пігмент, в мене на свотчі він набитий плоским пензлем просто на тональний. Тож для нього не обов'язково підбирати кольорову підложку. Скочуватися сам по собі він точно не буде, і на нормальній базі також, але якщо продукт під ним має таку властивість, то він його не закріпить і вони скатаються вдвох. Маленький свотч - це плоский пензель але вже просто протягнуто.
  • Олівець MYHO з Аліка - просто білий коректор. Не найкращий за якістю, але білий, матовий і добре розчиняється у тоні. Дає прекрасний матовий хайлайт.
  • Олівець для брів з Аліка - просто любов, він тоненький, пудровий, не надто яскравий і в цілому звичайний, але його колір - офігезний. Він сірий, графітовий і без жодної рижинки. Я в захваті, бо в мас маркеті таких олівців не існує....

Дякую всім хто дочитав до кінця!

Сподіваюсь, що було цікаво а можливо комусь і корисно.