alena.rosee

Равликова Новинка Mermade New Born

Равликова Новинка Mermade New Born

Всім привіт ! 💜

Сьогодні мій допис про новинку від бренда Mermade - кремову сироватку New Born з екстрактом равлика, авокадо та гіалуронкою 💦

Протестувала , познайомилась з засобами для обличчя від бренда і мені є що сказати 🐌

Я до недавна не пробувала жодного засобу для обличчя від меймейд , тому що з засобами для тіла в мене були різні враження , від вауууу до "більше не куплю", але косметичний прогрес не стоїть на місці і бренд удосконалює склад та формули , за що їм великий респект ✨

Цей засіб бренд мені прислав на тестування

оффтоп: було б круто якщо б Мейкап додав би при створенні допису функцію , де можна вказувати що цей засіб від бренда прислали на тестування , тобто поставив галочку і такий надпис автоматично в дописі . Бо тестування Мейкап має свій хештег, але зараз в стрічці майже кожен 5 допис це тестування / бартер від брендів , особливо помітно коли це специфічний продукт , тому це було б чесно від авторів , для своєі аудиторії та читачів, вказувати це.

🤓

Про сироватку від виробника :

Есенція, що допомагає підтримати шкіру зволоженою, зменшити кількість почервонінь, попереджувати прояви вікових змін. Завдяки активним компонентам відновлюються мікропошкодження дерми, вирівнюється тон і колір обличчя, мімічні зморшки та пігментні плями стають менш вираженими. Ефект зволоження підсилюється комплексом похідних гіалуронової кислоти, що робить шкіру гладенькою та еластичною.

Які основні переваги?
Унікальна формула емульсійної есенції в основі з муцином равлика, що активно впливає на прояв ознак вікових змін та допомагає відновити еластичність шкіри

Який ефект після використання?
Шкіра виглядає доглянутою та відновленою, а вікові ознаки менш помітними.

Ключові компоненти:
🐌Snail Secretion Filtrate - особливість равликового муцина в активному впливі на зменшення проявів вікових змін та видимого ефекту. Допомагає загоїти мікропошкодження дерми, вирівняти тон і колір обличчя, прояви зморшок і пігментних плям стають менш вираженими.


🥑Avocado Oil - Сприяє зволоженню та відновленню шкіри, що особливо важливо для догляду за шкірою, що в'яне, сухою і чутливою. Авокадова олія для обличчя сприяє пом'якшенню огрубілих ділянок шкіри. 4D 💦Hyaluronic Acid - Це чотири форми гіалуронової кислоти миттєво забезпечують тривимірну зволожуючу ефективність, щоб шкіра постійно була зволоженою. Покращуючи зволоження шкіри зсередини, робить шкіру гладкою та еластичною.

Як використовувати сироватку для обличчя?
Нанести кілька крапель сироватки на обличчя, рівномірно розподілити. Для кращого ефекту рекомендуємо використати нефритовий або кварцевий ролери.

Ми розробили цю формулу:
На основі легкої емульсійної есенції, БЕЗ мінеральної олії, БЕЗ синтетичних барвників, БЕЗ використання віддушок та ароматизаторів.

🤩

Мої враження :

Пакування: сироватка продається у картонній коробці де вказано всю потрібну інформацію . Досить гарно виглядає , мені подобається ця кольорова гама , обожнюю такі відтінки . Коробка без слюди .

Сам флакон скляний та має піпетку. Так як засіб досить кремовий , то мені б більше сподобався формат вакуумного дозатора . Піпетка за раз набирає небагато засобу , але достатньо )

Консистенція: кремова емульсія , як крем-флюїд

Запах: немає , ну якщо принюхатись просто запах косметики , але в цілому нема аромата. Для мене це нейтрально , і плюс , і мінус , бо люблю гарно ароматні засоби , але для алергктикіа на арорати це величезний плюс ✨

Нанесення: наноситься сироватка легко та просто , вбирається швидко , не залишає липкості! За це великий плюс. Також не скатується на шкірі.

Ефект:

По ефекту сироватка сподобалась , для мене вона базова , тобто приємна , але без спецефектів.

Що обіцяє - то і робить, а саме додає зволоження та еластичності . Якщо шкіра трошки підсушена, то прям видно як вона зволожується.

В мене тип шкіри нормальний і сироватка також працює , просто додає хорошого зволоження. Щодо роботи на зрілій шкірі (як обіцяє виробник), не можу сказати , мені давно не 20, і навіть не 25, але шкіру намагаюсь тримати в тонусі , тому тест на зморшках можу запропонувати мамі , але я думаю що максимально що може зробити засіб - за рахунок зволоження трошки розрівняти рельєф.

Також гарно працює з масажером (хотіла давно фірмовий масажер з лунного каменю, але його ніколи нема в наявності коли треба, тому придбала подібний у іншого бренда).

🫧Висновок:

В цілому мені засіб сподобався , я отримала рівно той ефект на своїй шкірі , що обіцяє виробник . Пори не забились , ніяких негативних реакцій не було . Ціна нормальна, також у бренда часто акції 🫧

Знайомство пройшло вдало , за що дякую 😘

Равлика я все ж знайшла 😁