Олена Романюк

Dermaflora For Him Гель для душу та шампунь

Dermaflora For Him Гель для душу та шампунь
Dermaflora For Him Гель для душу та шампунь

Засіб по догляду за волоссям і тілом Dermaflora For Him я придбала для чоловіка, для боротьби із залежністю від шампунів Clear Men, які купувалися роками, інколи були спроби перейти на інше, але без особливого захвату.

Останнім часом я почала помічати погіршення якості волосся + мова зовсім не йшла про якусь тривалу чистоту зачіску.

Тож, погулявши по сайту MakeUp, я знайшла цей шампунь з єдиним відгуком про класний аромат та без особливих сподівань придбала.

Після використання головним споживачем цього шампуню та неочікуваним результатом, я вирішила теж помити ним волосся, щоб оцінити і на собі.

Чому я так вирішила?

Бо нарешті мій чоловік має живе та об'ємне волосся, а тривалість свіжості зачіски складає 2 дні, і це все одно не критично, і не так помітно, як було з Clear Men. Звісно, фотографуватися він не дався, тож читаємо мої детальні враження.

Склад я взяла скріном із сайту MakeUp, пройдуся коротко по першим позиціям та складникам, які, як мені здається, ще не розбирали в MakeUp Club.

Що буде миючою складовою такого шампуню?

Sodium Laureth-5 Carboxylate (винятково м'яка ПАР, стійка до жорсткої води, рівень безпеки - допустимий)

PEG-4 Rapeseedamide (теж, ПАР, похідна ріп'якової олії). Засоби на основі цієї ПАР мають знижений потенціал подразнення, тому призначені для догляду за особливо чутливими ділянками.

Шампунь-гель Dermaflora має прозорий колір з ледь жовтуватим відтінком, його дає саме та ПАР на основі ріп'якової олії.

Консистенція легка, не густа, виливається в долоню нормально.

Аромат солодко-трав'янистий, наче легкі парфуми, мені нагадує щось з містів VS.

Піноутворення - звісно, це не шампуні Clear чи Elseve з густою шапкою бульбашок. Тут усе дуже мінімально, делікатно, але піниться. Кількість засобу, гадаю, кожному треба буде регулювати індивідуально, в залежності від довжини, густоти волосся й типу шкіри голову.

У процесі миття голови мені усе подобалося, я добре помасажувала шкіру голову, шампунь легко змився. Трохи нанесла маски La'dor, змила, надягла флісовий тюрбан.

Коли я його зняла, щоб розчесати волосся, то була вражена, що моє волосся м'яке та надзвичайно вологе, наче добре її взяло й тримає. Така приємна важкість й гладкість.

Чесно, я запанікувала, гадала, що доведеться перемивати волосся, що не висохне, будуть висіти непромитими борульками, бо немає ж звичних, жорстких миючих складників.

Але, я розчесала та пішла дивитися серіал 😅

Волосся висохло, нереальна м'якість, зволоженість, в той же час без обтяження. І об'єм, на фото його помітно, це без укладання, станом на ранок. Волосся блискуче, гладеньке, без заломів.

Гадаю, що чоловік не буде проти, якщо я інколи буду в нього позичати цей класний шампунь 😉

Я раджу його придбати, бо склад дійсно гарний та дбайливий до волосся.

Дякую, що прочитали! Гарного волосся та вдалих засобів 💜