Dermaflora For Him Гель для душу та шампунь
Класичний засіб 2 в 1 для чоловіків? Чи все ж більш якісний догляд за волоссям?
Засіб по догляду за волоссям і тілом Dermaflora For Him я придбала для чоловіка, для боротьби із залежністю від шампунів Clear Men, які купувалися роками, інколи були спроби перейти на інше, але без особливого захвату.
Останнім часом я почала помічати погіршення якості волосся + мова зовсім не йшла про якусь тривалу чистоту зачіску.
Тож, погулявши по сайту MakeUp, я знайшла цей шампунь з єдиним відгуком про класний аромат та без особливих сподівань придбала.
Після використання головним споживачем цього шампуню та неочікуваним результатом, я вирішила теж помити ним волосся, щоб оцінити і на собі.
Чому я так вирішила?
Бо нарешті мій чоловік має живе та об'ємне волосся, а тривалість свіжості зачіски складає 2 дні, і це все одно не критично, і не так помітно, як було з Clear Men. Звісно, фотографуватися він не дався, тож читаємо мої детальні враження.
Склад я взяла скріном із сайту MakeUp, пройдуся коротко по першим позиціям та складникам, які, як мені здається, ще не розбирали в MakeUp Club.
Що буде миючою складовою такого шампуню?
Sodium Laureth-5 Carboxylate (винятково м'яка ПАР, стійка до жорсткої води, рівень безпеки - допустимий)
PEG-4 Rapeseedamide (теж, ПАР, похідна ріп'якової олії). Засоби на основі цієї ПАР мають знижений потенціал подразнення, тому призначені для догляду за особливо чутливими ділянками.
Шампунь-гель Dermaflora має прозорий колір з ледь жовтуватим відтінком, його да є саме та ПАР на основі ріп'якової олії.
Консистенція легка, не густа, виливається в долоню нормально.
Аромат солодко-трав'янистий, наче легкі парфуми, мені нагадує щось з містів VS.
Піноутворення - звісно, це не шампуні Clear чи Elseve з густою шапкою бульбашок. Тут усе дуже мінімально, делікатно, але піниться. Кількість засобу, гадаю, кожному треба буде регулювати індивідуально, в залежності від довжини, густоти волосся й типу шкіри голову.
У процесі миття голови мені усе подобалося, я добре помасажувала шкіру голову, шампунь легко змився. Трохи нанесла маски La'dor, змила, надягла флісовий тюрбан.
Коли я його зняла, щоб розчесати волосся, то була вражена, що моє волосся м'яке та надзвичайно вологе, наче добре її взяло й тримає. Така приємна важкість й гладкість.
Чесно, я запанікувала, гадала, що доведеться перемивати волосся, що не висохне, будуть висіти непромитими борульками, бо немає ж звичних, жорстких миючих складників.
Але, я розчесала та пішла дивитися серіал 😅
Волосся висохло, нереальна м'якість, зволоженість, в той же час без обтяження. І об'єм, на фото його помітно, це без укладання, станом на ранок. Волосся блискуче, гладеньке, без заломів.
Гадаю, що чоловік не буде проти, якщо я інколи буду в нього позичати цей класний шампунь 😉
Я раджу його придбати, бо склад дійсно гарний та дбайливий до волосся.
Дякую, що прочитали! Гарного волосся та вдалих засобів 💜
Коментарі (0)