Lily♥️

ЗМИВАТИ ЧИ НЕ ЗМИВАТИ? БАЛЬЗАМ-ОПОЛІСКУВАЧ Herbal Essences Rose Scent.

ЗМИВАТИ ЧИ НЕ ЗМИВАТИ? БАЛЬЗАМ-ОПОЛІСКУВАЧ Herbal Essences Rose Scent.

Це мій перший продукт, з яким я познайомилася від бренду Herbal Essences. Отож це м’який кондиціонер Herbal Essences Rose Scent, що має веганську формулу, спрямований на зволоження , додання блиску і більш здоровішого вигляду волоссю. Він містить есенцією троянди та компоненти натурального походження. Як вказується: 96% компонентів натурального походження, веганська формула і щей пластик , що підлягає переробці. Все звучить дуже привабливо, правда ж?

Отож розберемося зі складом.

Без сульфатів? Натуральний?

Ось весь перелік інгредієнтів:

Water, Stearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Fragrance, Isopropyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Disodium EDTA, Polysorbate 20, Citric Acid, Histidine, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone

Як силікони тут вказаний Bis-Aminopropyl Dimethicone: силікони, і забезпечує легше розчісування. Його відмінність від інших силіконів і волосся полягає в тому, що він не спричиняє накопичення на шкірі голови та волоссі. Це забезпечить кондиціонування пошкоджених ділянок, покращить збереження кольору та допоможе глибоко кондиціонувати.

Отож хоча це і силікони, проте досить якісні.

Для мене мінус тут лише велика кількість алкоголю, що дає парфумування, і може досить підсушити волосину.

Загалом це цілком безпечний у використанні продукт, ось що вдалося мені проаналізувати:

ПЛЮС. Без парабенів

ПЛЮС. Без сульфатів

МІНУС. Містить алкоголь

МІНУС. Містить силікони

Мінімум інгредієнтів.

Розумну формулу цього засобу можна використовувати як змивний або незмивний кондиціонер.

З такою формулою я стикнулася вперше, і звичайно було цікаво це перевірити. Як звичайни кондиціонер, він спрацював досить гарно, не обтяжує, проте для мене не вистачило ніби зволоження. Якщо бальзам залишити , як не змивний і використовувати на вологе волосся, виходить більш цікавих результат, проте тоді я використовую в два рази менше засобу. Волосся в такий спосіб не втрачає блиску, не виглядає переобтяженим, звичайно я відчуваю навіть в долонях силікони, але як вказано у складі — це хороші силікони, які не накопичуються у волоссі, сподіваюсь це дійсно так.

Аромат кондиціонеру вийшов дуже приємний, екстракт троянди тут, щось свіже ніжне і справді вишукане звучання.Це аромат троянд , який не задушить, а навпаки хочеться після миття вдихати цей аромат, що залишається на волоссі. Хоча така кількість парфумування не є корисно, як відомо вище!

Поки ще маю кілька днів на тестування цього продукту і згодом повернуся з остаточним відгуком, girls!💗

P.S.А ЯКІ В ТЕБЕ БУЛИ СПОНТАННІ ПРИДБАННЯ НА MAKE UP?😅

Більше про мій догляд за волоссям знаходь за хештегом

#LilyHairCare