Свідома клієнтка

Олівець для брів Eveline

Олівець для брів Eveline

Олівець для брів Eveline у дерев’яному корпусі я придбала у фізичному магазині позаминулої осені за 73 гривні, дорожче ніж він зараз коштує на MAKEUP, в мене відтінок soft brown — “м’який коричневий”, це приємний холодний відтінок, інший світлий відтінок light brown “світло-коричневий” має теплий тон. На фото найкраще видно тон олівця на свотчі зліва.

Цей олівець, як на мене, не підходить для волоскової техніки, тому що навіть коли він щойно підточений, штрих виходить товстим. Олівець гарно тушується, його можна стерти пальцем навіть через тривалий час після нанесення. Мені подобається використовувати його, щоб створити легку тінь. Я була рада знайти вдалий колір серед бюджетних олівців. Можливо це залежить від індивідуальних особливостей та звичок (я щедро наношу доглядовий крем і на брови, можу їх потерти протягом дня), до кінця дня він зазвичай трохи щезає з брів, для мене це не критично, просто створена ним тінь стає більш прозорою. Я користувалась ним часто, коли вирішила дати своїм бровам волю і подивитись, якими вони виростуть, якщо я взагалі не буду чіпати їх пінцетом, брови відростали нерівномірно, були прогалини й олівець допоміг пережити цей період, зараз я інколи наношу його під особливий настрій. На другий рік користування кришечка в мене тріснула, але я планую ним користуватись і надалі, поки це дозволяє термін для використання після відкриття, що рекомендований виробником, він складає 24 місяці. Олівець пахне технічно, запах не сильний.

Це мій перший олівець для брів за 15 років, тому я не маю з чим порівнювати, брови не випали, ніяких негативних реакцій не було, колір до моїх холодних русявих брів піходить нормально.