krislemly

Meloni | Пілінг для шкіри голови

Meloni | Пілінг для шкіри голови

Я як людина, яка обожнює пробувати різні доглядові штучки для волосся, просто не могла пройти повз нового для мене засобу - Пілінг для шкіри голови з AHA-кислотами Meloni Aha Scalp Peel.

Пакування. Пляшечка із білого пластику, оформлена в мінімалістичному стилі. Мені подобається, що виробник робить свою продукцію впізнаваною не тільки «внутрішньо», а й «зовні».

Так як засіб необхідно наносити по проділах, виробник продумав це питання, і зробив спеціальний дозатор, який простий та зручний у застосуванні.

Носик щільно закривається невеликою кришечкою.

Об'єм – пілінгу становить 100 мл. При цьому витрата засобу невелика. При використанні пілінгу 1 раз на тиждень, пляшечки має вистачити місяця на два-три.

Meloni | Пілінг для шкіри голови

В складі присутні ефективні інгредієнти:

- молочна кислота у складі захищає від зовнішнього впливу, підтримує pH-баланс, робить локони пружними, зміцнює та покращує структуру волосся;

- гліколева кислота живить волосяні цибулини, тим самим пришвидшує ріст пасм, запобігає ламкості й захищає від механічного пошкодження (використання фена, плойки);

- лимонна кислота допомагає звузити пори і тим самим врегулювати надмірну жирність шкіри голови;

- гліцерин  зволожує локони, підтримує гідробаланс зсередини, робить волосся блискучим, шовковистим і слухняним при розчісуванні, позбавляє лупи.

Аромат приємний косметичний, не хімозний, в процесі використання практично не помітний.

Консистенція. Засіб являє собою прозорий безбарвний густий гель.

Спосіб застосування: за допомогою тонкого носика я наношу пілінг по проділу на всю шкіру голови і трохи масажую кінчиками пальців шкіру приблизно пʼять хвилин. Змивається легко, після нього, за порадою виробника, додатково промиваю волосся шампунем, а далі наношу свій звичайний догляд.

Результат. Пілінг Meloni досить м'який. Він не дратує, не сушить шкіру голови. Після використання я відчуваю, що шкіра голови ідеально чиста. Засіб дбайливо видаляє ороговілий шар, лупу, надлишок себуму та бруд. Буквально фізично відчувається, що шкіра дихає і не забита рештками різних засобі. Зʼявляється додатковий обʼєм. Волосся навіть під кінець дня виглядає так, ніби я його помила щойно. Саме волосся виглядає більш доглянутим, красивим і блискучим. Мені здається, навіть після змивання пілінгу з волосся, локони стають мʼякими, як після маски або бальзаму.

Взагалі пілінг для шкіри голови досить важливий продукт у догляді за волоссям, важливість якого часто недооцінюють. Але варто один раз спробувати і від цього ефекту вже не зможеш відмовитись.