Elaine

Базові шампунь і кондиціонер для волосся, що швидко жирніє

Базові шампунь і кондиціонер для волосся, що швидко жирніє

Привіт всім прихильникам краси! Сьогодні я хочу поділитися з вами своїми враженнями від продуктів для догляду за волоссям від українського бренду Mayur - натурального шампуню та кондиціонера "Маракуйя" для жирного волосся. 💆‍♀️

Мій пошук гідних засобів для волосся триває роками, і здається я готова його трошки призупинити))

🌿 Шампунь "Маракуйя":

- Його органічні компоненти ретельно очищають шкіру і волосся від забруднень, а також нормалізують рН-баланс та секрецію сальних залоз;

- Екстракт маракуї, збагачений вітамінами та фруктовими кислотами, допомагає зменшити лупу та надлишкову жирність, а екстракт кокоса зміцнює структуру волосся, роблячи його м'яким та здоровим.

💧 Кондиціонер "Маракуйя":

- Робить волосся більш слухняним та м'яким, а також запобігає ламкості;

- Органічний екстракт кокоса зміцнює і зволожує структуру локонів.

В цілому, мої враження від цих продуктів позитивні: консистенція і шампуню, і кондиціонеру доволі густа; аромат дуже приємний та свіжий, і залишається на волоссі протягом дня; шампунь гарно піниться, а кондиціонер робить волосся слухняним при цьому не обтяжуючи його (щодо м'якості та блиску - ці надії я покладаю на маски для волосся).

Лінійка "Маракуйя" для жирного волосся від Mayur стала моїм базовим набором на кожен день, до якого я планую повертатись в майбутньому. Тому раджу спробувати, тим паче ціна дуже демократична.