SomovaFM

EVO derm | Соляний скраб для тіла "Апельсин і кориця"

EVO derm | Соляний скраб для тіла "Апельсин і кориця"
EVO derm | Соляний скраб для тіла "Апельсин і кориця"

EVO derm - Український інноваційний бренд, заснований косметологом зі стажем та має сертифікат якості GMP. Бренд підтримує статус Cruelty-free та використовує у виробництві лише компоненти рослинного походження.

Спочатку хочу поділитися своїм захватом від пакування самого засобу. Біла коробочка з бантиком, ніби подарунок на свято, дає відчуття особливості. Ця маленька деталь однозначно показує небайдужість бренду і бажання підняти настрій. Також у подаруночок мені поклали декілька пробників (про які згодом розповім окремо) та міні шоколадку з передбаченням.

Сам засіб у білій матовій баночці з білою кришкою і мінімалістичним написом зверх. В такому стильному форматі, доречі, представлена вся продукція бренду.

EVO derm | Соляний скраб для тіла "Апельсин і кориця"
EVO derm | Соляний скраб для тіла "Апельсин і кориця"

Для знайомства із брендом обрала для себе сольовий скраб для тіла з корицею та апельсином.

Саме ці компоненти гарно тонізують шкіру та звісно йому неперевершений аромат. Тільки відкривши захисну плівку я відчула солодкий аромат апельсинового джему, який заполонив все навколо. Принюхавшись блище, відчуваю легку терпкість кориці.

У складі засобу також є чимало натуральних олійок: обліпихова - яка має регенируючі властивості, кокосова олійка - яка зберігаю вологу шкіри, мигдалева олія - багата на вітамін Е та звісно ж морська сіль дуже дрібного помолу.

Така кількість олійок в засобі гарно відчувається і помітна візуально. При першому відкритті на поверхні було чимало олійкової рідини. Про що подумав виробник, прописавши це на самій баночці у способі використання, що необхідно ретельно перемішати скраб. Це дає нам зрозуміти, що таке явище цілком нормальне.

Перемішати скраб рекомендується чистою ложкою, але я то зробила пальцем і відчула на повну цю нереальну текстуру. Абсолютно не відчувається, що це морська сіль. Текстура дуже м'яка, трошки в'язка, пальці буквально тануть і ній. Я б із задоволенням лягла у ванну наповнену до повна цим скрабом, ніби на м'яку перину.

Наноси засіб на тіло саме задоволення, ніяких подразнень він не викликає, дуже ніжно очищує та скрабує. За рахунок такої кількості олійко морська сіль взагалі не щіпить наявні царапини, після стрижки кігтів пухнастикам.

Скрабом ретельно проходжуся по тілу масуючими рухами. Скраб гарно тонізує шкіру, а цей цитрусовий аромат заповнює усю ванну кімнату та бадьорить залишаючись на тілі після змивання.

Після прийняття душу, через сухе повітря та нашу воду в кранах, в мене буває шорохуватість на шкірі, з чим зазвичай мені допомагають баттери. Але в цей раз вони мені не знадобилися.

Шкіра після використання скрабу EVO derm шовковиста та м'яка на дотик, відчувається присутність олійок, але при цьому немає цієї маслянистої жирності чи плівки, яку хочеться змити.

Дівчата, тим, хто ще не знайом з брендом EVO derm, раджу придивитися до нього та відчути цю якість та любов на собі