YuliHrytskoff

Пудровий хайлайтер для обличчя Sinart Highlighterpro

Пудровий хайлайтер для обличчя Sinart Highlighterpro

Раніше я не дуже часто використовувала такий косметичний засіб як хайлайтер у своєму повсякденному макіяжі… Чому? Та тому, що у мене не було хайлайтера від Sinart!))) І тільки з появою у мене Пудрового хайлайтеру для обличчя Sinart Highlighterpro я зрозуміла весь кайф від цього продукту та наскільки круто він може змінити макіяж і загальний образ! Спойлер – цей хайлайтер прекрасний по всім можливим пунктам, його можна використовувати у самих різних варіаціях… Та не буду забігати так далеко вперед, а розповідаю про нього більш детально далі по тексту.

Хайлайтер приїхав до мене запакованим у красиву брендовану картонну коробочку, яка на дотик має дуже цікаву рельєфну поверхню. На обороті коробочки можна знайти всю необхідну інформацію про засіб від виробника, в тому числі номер відтінку та схематично зображено зони, куди слід наносити хайлайтер для кращого ефекту.

Сам хайлайтер поміщений у футляр, що виготовлений по типу пудрениці. Футляр пластиковий, глянцевий, виглядає дуже красиво та дорого. На поверхні – відтиснено найменування бренду, а на обороті – дублюється основна інформація від виробника.

До верхньої кришечки футляру кріпиться компактне дзеркальце. До речі, футляр хайлайтеру розкривається повністю, утворюючи горизонтальну лінію, що дуже зручно у користуванні. А кришечка з’єднується з основою, закриваючись на магнітний замок.

Чесно кажучи, я від дизайну цього хайлайтеру просто в захваті! Він настільки продуманий, функціональний та естетичний, що викликає в мене захоплення та приносить окреме задоволення від користування.

Об’єм хайлайтера – 9 г. І це дуже багато! Вистачить не на один рік використання на всі можливі зони!)

На складі хайлайтеру увагу сильно загострювати не буду, адже зрозуміло, що це не доглядова косметика і якихось корисних для шкіри інгредієнтів серед складу продукту практично немає. Але, коротко пройшовшись по складниках, хочу сказати, що якихось особливо небезпечних компонентів серед складників я не знайшла – все відносно безпечно!

Консистенція хайлайтеру – спресована пудрова, помел дуже дрібний. Містить мікроскопічний шиммер, який помітний на шкірі хіба що при досить щільному нанесенні засобу і яскравому сонячному освітленні, а так – створює просто красивий підсвічувальний ефект.

Текстура – шовковиста! Складається враження, що в руках найніжніший бархат! От вона настільки приємна тактильно, що мені хочеться торкатися хайлайтеру пальцями, щоб відчути цю м’якість, ніжність і пудровість! Саме з цієї ж причини я наношу хайлайтер на обличчя пальцями, а потім вже розтушовую пензлем)

При нанесенні хайлайтер не пилить.

Запаху не має.

Пігментація та передача кольору – на дуже високому рівні! Тому для використання його треба зовсім-зовсім трішечки. Але текстура в хайлайтеру така, що його інтенсивність можна регулювати – від створення легенького підсвічувального ефекту для денного макіяжу, до дуже ефектного і виразного сяяння, яке буде «видно з космосу» – для вечірнього.

Стійкість хайлайтеру – просто шикарна! Він тримається в мене на протязі всього дня, не тьмяніє, не розмазується, не осипається (звичайно, важливо не чіпати нафарбоване обличчя руками).

Демакіяж. Хайлайтер з легкістю змивається будь-яким засобом для макіяжу. Я, зазвичай, використовую для цього міцелярну воду чи гідрофільну олійку, а залишки макіяжу дозмиваю гелем/пінкою для вмивання.

Нанесення, поведінка на шкірі. Наноситься хайлайтер дуже легко за рахунок своєї ніжної, пудрової текстури. Я це роблю просто пальцем, а потім розтушовую пухнастим пензлем для пудри. В процесі нанесення хайлайтер не пилить та не осипається. Інтенсивність підсвічування шкіри можна регулювати кількістю нанесеного засобу та способом розтушовки – від легенького ефекту здорової шкіри до більш виразного, суто вечірнього варіанту макіяжу.

На шкірі хайлайтер невагомий, не обтяжує, не створює відчуття «маски» чи плівки, та й взагалі не викликає жодного дискомфорту чи якихось сторонніх відчуттів.

Шкіра з цим хайлайтером виглядає просто нереально красиво! Вона свіжа, здорова, таке враження, наче блюрить! Мені дуже подобається ефект цього хайлайтеру на моїй шкірі!

Пори хайлайтер не забиває та не підкреслює, не викликає висипань, алергічних чи будь-яких інших негативних реакцій.

Використовую цей хайлайтер шляхом нанесення точково на вилиці, на кінчик носа, під брову, а також для окреслення «бантику» верхньої губи; для якоїсь особливої події можна наносити і на шкіру тіла, наприклад, на ключиці чи зону декольте.

А ще, хайлайтер в цьому відтінку гарно підходить для використання в якості тіней – виходить дуже красивий сяючий макіяж.

У виробника Highlighterpro представлений у трьох відтінках – Н1 - ніжне золото, Н2 - класичний тон, Н3 - сяйво з напівпрозорими переливами рожевого.

Я для себе обрала відтінок Н1 – як на мене, він ідеально пасує якраз до мого теплого кольоротипу. Це неймовірно красивий відтінок світлого золота, шампань… Але, взагалі, цей відтінок дуже універсальний та підійде багатьом і для створення самих різних макіяжів.

Ну і так даний хайлайтер виглядає в макіяжі.

Сказати, що я задоволена Пудровим хайлайтером для обличчя Sinart Highlighterpro – це нічого не сказати! У мене в косметичці декілька хайлайтерів різних текстур, та рука тягнеться тільки до хайлайтера від Sinart… В нього чудова якість, неймовірно красивий відтінок, шикарна текстура, він надає обличчю дуже красивого здорового сяйва. Та що довго розписувати – просто рекомендую, бо він чудовий по всім можливим параметрам!