Iryna Koval

#ВолоссяМріїЗБондРіпеа

#ВолоссяМріїЗБондРіпеа

Новинка від Elseve, яка за короткий проміжок часу набула шаленої популярності. Серія Bond Repair - це інноваційний комплексний підхід до догляду за пошкодженим волоссям, яка включає шампунь, бальзам, кондиціонер. Завдяки своїй ефективній формулі Complex Bond Repair з лимонною кислотою, ці продукти допомагають відновити структуру волосся, посилюючи його міцність та еластичність.

#ВолоссяМріїЗБондРіпеа

Пре-шампунь - це перший крок у догляді до здорового волосся. Засіб має досить щільну кремову текстуру, яка легко розподіляється по пасмах.

У складі 12 % відновлювального комплексу з вмістом лимонної кислоти — відновлює внутрішній зв'язок структури волосся, зміцнює волосяне волокно та надає блиску.

Засіб слід наносити на вологе волосся перед миттям шампунем, залишаючи на 5 хвилин, а потім ретельно змити. Вже на етапі змивання відчувається неймовірна мʼякість волосся.

Шампунь має кремоподібну консистенція, яка гарно піниться і розподіляється по вологому волоссю.

Комплекс Bond Repair 5% з лимонною кислотою захищає природні зв'язки волосся від різних пошкоджень.

Шампунь очищує від будь-яких забруднень, накопиченого шкірного сала або використаної раніше косметики для укладання. При цьому не сушить шкіру голови та пасма по всій довжині.

Зміцнюючи внутрішні зв'язки волосся, кондиціонер Bond Repair є третім кроком у комплексній процедурі реконструкції.

Засіб має легку кремову текстуру, яка гарно розприділяється та огортає кожне пасмо.

Ефективність кондиціонера Bond Repair заснована на технології з 10% комплексом Bond Repair із лимонною кислотою.

Після використання кондиціонера волосся виглядає неймовірно сяючим та гарно розчісуюється, не плутається.

Цю серію догляду я придбала для мами і після того, як мама вже встигла насолодитися і залишила лише позитивні враження після використання, я теж не змогла встояти і вирішила спробувати ці продукти. Вже після першого використання моє волосся стало неймовірно сяючим та мʼяким. На дотик відчувається, що пасма стали зволоженими та пружними. Особливо приємно було помітити, як кондиціонер візуально приховав і згладив пошкоджені кінчики волосся. Щодо збереження свіжості волосся, я продовжую його мити у своєму звичайному режимі, раз в два дні.

Багато хто порівнює серію Elseve Bond Repair з Kérastase Première, але я не помітила такої великої схожості між ними. Усі засоби мають різні текстури і надають різний ефект. Наприклад, коли я використовую продукти від Kérastase, моє волосся залишається свіжим протягом 2-3 днів, тоді як з Bond Repair цього немає, натомість, я помічаю додатковий бонус у вигляді блискучих та згладжених кінчиків волосся. На мою думку, Kérastase Première надає більш накопичувальний ефект, тоді як Bond Repair забезпечує миттєвий красивий вигляд волосся.

Серія L'Oréal Paris Elseve Bond Repair - це дійсно магія для волосся! Після використання волосся стає неймовірно м'яким, сяючим і добре зволоженим. Продукти надають видимий ефект вже з першого застосування. Рекомендую всім, хто мріє про красиве та здорове волосся!