Демчик Наталія ❤️

Нові баночки для волосся

Нові баночки для волосся

Останнім часом потягнуло на мінімалізм, набридли полички заваленими засобами, між яких потрібно щоразу обирати - "а що ж я намажу на себе сьогодні". Благо у мене є сестра, якій я періодично передаю пакети добра) Так званий Natasha Test Club)

З усього добра залишила для себе 2 любимчика - спрей Revival від Brae та олійку від Kerastase. Згодом додалась ще баночка молочка для волосся від Davines на заміну олійці, так як вона вже просто закінчилась.

Щодо спрею Brae Revival - від досить легкий, гарно пахне. Волосся після нього не обтяжене і гарно вкладається, але є одне але. Не тільки у нього, а в цілому у засобів з розпилювачем - як би я не пшикала, засіб всеодно попадає на підлогу і я щоразу маю трошки липку і слизьку плитку в ванній. Мене це порядком дістало, тому зараз я використовую його специфічно) Пшикаю в руку і тоді з руки наношу на волосся. Так, нанесення не рівномірне але що поробиш.

Олійка Kerastase Elixir Ultime L’Huile Originale - я використовувала її разом з шампунем цієї ж серії - теж не прикопаєшся. Волосся блискуче, брудниться сильно повільшіше. Моя соломка навіть більш-менш виглядає живою) В ідеалі потрібно пів довжини відрізати, я цим потроху займаюсь) Із мінусів (хоч і спірних), мені сильно приївся запах цієї лінійки. Зараз хочеться чогось свжішого.

Ну і щодо молочка Davines Oi Multi Benefit Beauty Treament All In One With Milk Roucou Oil. Це не перше моє знайомство з брендом, і точно не останнє. З ним неможливо переборщити, волосся доглянуте, блискуче і не збирається в паклі. Ну знову - чудовий засіб, без перетензій. В відгуках дівчата жаліються що він пахне як маска нумеро - не погоджусь. Аромат сильно благородніший.

Нові баночки для волосся