Kristina S

Знахідка для дуже сухої шкіри

Знахідка для дуже сухої шкіри
Знахідка для дуже сухої шкіри

Garnier Body SuperFood Avocado Oil + Omega 6 Nourishing Cream - складається з 97% натуральних інгредієнтів. Містить у складі олію Ши, соєву та соняшникову олію,екстракт розмарину і звісно олію авокадо.

Моя шкіра у більшості не суха,а нормальна. Але різні фактори(засмага, недостатня кількість випитої води,жорстка річкова вода з крану)погіршують стан.
Тому я завжди маю в арсеналі декілька зволожуючих засобів,але часто забуваю і лінюся ними користуватися 😬
Одним із дієвих є крем Garnier Avocado Oil + Omega 6.

Кремова,легка текстура,без труднощів розподіляється по шкірі, залишаючи маслянистий фініш за рахунок багатьох олій.

Засіб всотується добре,не залишає розводів і не потребує довгого розтирання.

Легкий масний фініш(залишається достатньо довго,навіть годину після)особисто мені не приносить дискомфорту. Але звичайно краще трохи почекати і вже потім одягатися.
На ранок шкіра шовковиста та зволожена.

Тут погляди розділилися на "жахливий" і "приємний". Я відношусь скоріше до тих,кому аромат сподобався,але поводжуся з ним обережно.

Не можу сказати,що він мені щось нагадує. Я відчуваю приторність, трав'янистість і свіжість. Він досить насичений. Я чутлива до ароматів і в перші дні використання мене так приваблював цей незвичний аромат,що я нюхала його по декілька разів і під кінець дня відчувала запаморочення.
Також в одне з перших використань нанесла крем на плечі(більше так не роблю) і відчувала легку нудоту згодом.

Мені здається я не бачила у відгуках цього мінусу, але для мене він є. Як це відбувається?
Я (чистими руками) розподіляю крем по всій зоні ніг і на етапі зволоження рук я відчуваю як засіб скочується на долонях. Якщо застосовувати на невеликій ділянці, наприклад тільки руки і масажувати не довго -це не відчувається.

Мені дуже подобається дизайн. Цю баночку хочеться тримати у руках. Вона закручується твердою кришкою,а сама ємність достатньо з м'якого пластику,що легко притискається і деформується. "Горлишко" широке і можна коперсатися руками в кремі,але залишаються ворсинки.

✅️веганська формула
✅️не тестується на тваринах
✅️97% натуральних інгредієнтів
✅️живить і зволожує суху шкіру
✅️великий об'єм-380 мл
✖️насичений аромат
✖️ може скочуватись
✖️може розлитися,якщо ненароком перевернути баночку

✖️потрапляє пил всередину

У лінійці "суперфудів"для тіла Garnier представлені ще п'ять, призначені для різних потреб шкіри і з різними компонентами. Дуже хочеться спробувати їх усі 😁