saumary

Маска анти-акне від Сульсена

Маска анти-акне від Сульсена

Привіт! Хочу поділитись своєю знахідкою яка точно стане в нагоді тим, хто також має акне або жирну недосконалу шкіру.

Маска для догляду за проблемною та жирною шкірою від українського виробника «Сульсена» допоможе за короткий термін покращити стан шкіри, адже в складі має компоненти які регулюють роботу сальних залоз, зменшуючи виділення шкірного сала, а також боряться з активністю шкідливих бактерій які провокують висипання.💫

Спочатку я взяла пробничок маски, його вистачило на 2 рази, побачивши результат я замовила повнорозмірний тюбик, який вже також майже закінчився🥲 Загалом, розхід економний, мені вистачило на декілька місяців, але я користувалась зовсім не регулярно, а зараз провела експеримент, як зміниться стан шкіри якщо користуватись регулярно.➡️

Маска має не рідку, кремову консистенцію та помаранчевий колір. Текстура легка, при нанесенні майже не відчувається, тільки трішки присутня вологість.🔥

Аромат не дуже приємний, але й не яскраво виражений, важко описати який саме, я б сказала ніби аптечний, ніякого аромату парфумів не слід очікувати😂

Користувалась маскою протягом тижня (всього 3 рази на тиждень). Наносила за інструкцією, не дуже щільним шаром на 20 хвилин попередньо очищуючи шкіру пінкою, потім змивала теплою водою та вкінці прохолодною.🛁

При нанесені були трохи неприємні відчуття, легке пощипування у найпроблемніших місцях, але все минуло через дві хвилини. З часом маска почала підсихати, але зовсім не стягувала обличчя і не було взагалі ніяких дискомфортних відчуттів, вона не застигає так як глиняна.✅

Після змивання було відчуття чистої шкіри, але потрібно швидко продовжувати догляд, тобто зволожувати шкіру тому, що швидко починає відчуватись сухість.

Після першого застосування я помітила деякі зміни, а саме:

1. Шкіра стала мʼякшою та приємнішою на дотик;
  2. Зникло жирне сяйво;
  3. Зʼявилось відчуття підтягнутості;

Вигляд акне ніяк не змінився, шкіра в Т-зоні та на підборідді стала трохи червона, але без будь-яких неприємних відчуттів.

Після другого застосування я помітила, що:

1. Висипань стало трохи менше;
  2. Колір обличчя став більш рівномірним та світлим;
  3. Шкіра стала гладенькою та натягнутою.
  4. В т-зоні зменшилось виділення шкірного жиру протягом дня

Після третього застосування я помітила такі зміни:

1. Тон шкіри покращився в порівнянні з часом до користування маскою
  2. Шкіра почала ніби сяяти з середини
  3. Почервоніння шкіри стало меншим
  4. Зменшились висипання
  5. Шкіра почала менше жирнитись протягом дня
  6. Пори стали трішки меншими

Загалом я задоволена результатом маски, вона дійсно працює, якщо користуватись регулярно, за інструкцією в залежності від проблеми, то точно буде класний результат.

Я можу її рекомендувати тим у кого жирна або проблемна шкіра.✨