Гала 💟 Ольга

Шкіра голови скаже дякую

Шкіра голови скаже дякую
Шкіра голови скаже дякую
Шкіра голови скаже дякую
Шкіра голови скаже дякую

Хвилясте волосся має менше розчісуватись. Використовую розчіску тільки під час миття голови. Не можу сказати, що мені від цього якось важко, спокійно можу не розчісуватись. Але, всі ці нічні укладки, волосся не розслаблене - шкіра голови може боліти. Одна з причин більше розминати шкіру масажером.

Друга причина - це лупа у чоловіка. Після двох використань щітки - масажера лупи стало менше. Її ж треба зняти, не скрабом, так щіткою. Результат видно одразу і це надихає.👍

Під час миття треба не поспішать і масажувати по колу секунд 10 в одній точці. Це приємне відчуття. Відчувається розслаблення, тепло. Щітка мяка, комфортна. Боялась натискати, але треба ще більше натискати, ушкоджень не буде. Волосся не дире, не заплутує.

Не помітила, щоб щітка допомогала продовжити чистоту голови. Не вийде взяти шампунь який промиває поганенько, додати щітку і вийде як гарне миття. Ні! Шампунь має гарно очищувати, а щітка масажер зробить миття більше приємним.

Легко миється, можна протерти від вологи і висохне швидше.

Єдине треба придумати місце для зберігання, немає дирочок, щоб підвісити и коробочки/підставки не має.

Помітила, що на скронях густина волосся менше. Не можу сказати, що мені прям потрібна густина густина. Стан мого волосся доволі не поганий. Добре, що воно на місці і росте, а могло б бути інакше від цих стресів. Хочеться просто спробувати робити додатковий массаж голови сухою щіткою поза миттям голови. Чи це допоможе волоссу пробитись і вирости.

Спробувала таку комбінацію:

Шампунь від Сью, кондиціонер, лівін від Канту і прекрасні хвилі готові. Поки тестую лівін, але він показав себе вау приємно.