ewigkeit

Сироватка для обличчя вiд TINK

Сироватка для обличчя вiд TINK

З цим брендом я не була знайома ранiше. Шукала якусь сироватку за притомну цiну, щоб спробувати щось нове. А тут ще й бренд український, то все склалося :)

За описом виробника:

  • Призначення: відновлення, ліфтинг
  • Інгредієнти: ваніль, виноградні кісточки, вітамін е, гіалуронова кислота, жожоба, кава, колаген, кофеїн, олія арганії, троянда, ферулова кислота, шипшина
  • Аромат: кава
  • Час застосування: універсальний
  • Класифікація: натуральна
  • Тип шкіри: всі типи

От я зараз тiльки побачила, що сироватка має пахнути кавою, бо я б нiколи не здогадалася, що то кава).

Запах в неї приємний, ненав`язливий, легкий, бiльш нейтральний я би сказала, не зрозумiло чим саме пахне. Але кави немає ну зовсiм, не знаю де там її знайти ).

Текстура легка та не дуже густа, легко та швидко вбирається шкiрою, не обтяжує, не залишає нiяких неприємностей, як липкiсть чи вiдчуття плотної плiвки на обличчi. Шкiра стає зволоженою, м`якою та бiльш гладкою пiсля нанесення.

Дозатор в пляшечцi зручний, можна натисканням регулювати кiлькiсть продукту, який треба дiстати. Витрачається сироватка економно, бо дуже легко наноситься i розпридiляється. Пляшечка пластик.

Я використовую цю сироватку також i пiсля мезороллера, все добре пiдходить. Також на лiто замiсть крему буде чудова річ при комбiнованiй чи жирнiй шкiрi.

Буду ще знайомитись з даним брендом, там багато чого є )

Сироватка для обличчя вiд TINK
Сироватка для обличчя вiд TINK