Дарина🦉

CONFETTERIA

CONFETTERIA
CONFETTERIA

Привіт! Чи часто Ви замовляєте парфуми на осліп🙈?!

Я ні, але іноді ну так кортить спробувати! Я не великий шанувальник солодких парфумів, але в цей раз, ну дуже захотілось чогось солодкого, а саме, щоб були присутні ноти груші 🍐 та ванілі. І я давно хотіла познайомитись з новим для мне брендом, який заполонив серця 💗 багатьох дівчат BY FANTASY COMMUNITY PERFUMES.

Вибір там дуже великий, і хочеться спробувати всі і одразу. Але побачивши в піраміді грушу та ваніль, вибір було зроблено, так в мене зявився парфум CONFETTERIA .

Піраміда:

Верхні ноти: Апельсин, Бергамот, Зелені ноти, Лимон.

Середні ноти: Жасмин, Кедр, Магнолія, Пачулі, Персик.

Базові ноти: Боби тонка, Ваніль, Геліотроп, Груша, Мускус

Сімейство ароматів: Деревні, Цитрусові

Пакування:

Парфуми упаковані в щільний пакет, з "антістресом" в середині, чорного кольору, з назвою бренду. Дуже сучасно та гарно виглядає.

Сам парфум представлен в гарному флаконі з товстого скла, кришечка міцно закривається. Дозатор-розпилювач гарно працює з першого разу.

На флаконі вказала назва аромату та бренд, і веселий принт бельгійської вафлі🧇. Об'єм 30 мл.

Тож пакування підіймає настрій 🤗!

Аромат:

Перше враження було дуже неочікуване - насичений бергамот в дуєті з соковитими цитрусовими фруктами 🍊прям "збив з ніг", такий тяжкий, яскравий аромат (а я ж одразу, чекала ж свою грушу з ваніллю). Аж через годину я відчула солодкий персик🍑 , напевно персиково-вершкове морозиво🍦, з тією вафлею, що на флаконі (ну так я собі намалювала в голові), цитрусові нікуди не пішли, але сталі більш лагідними, не терпкими. Квітів тут я ніяких не відчула, напевно то вже індивідуальне сприйняття. Але...де ж моя груша🍐!!!

Ще через пів години, вийшла на вулицю, і "Бінго", я її відчула. Ту саму грушу з ваніллю, яку я собі і уявляла. Стиглу, соковиту, жовту грушу в солодких вершках. Якщо існує еклер з такою грушою, то це буде влучне порівняння🧁.

Аромат для мене виявився магічним, бо протягом дня ( а тривалість в нього на шкірі 10-12 годин, я точно відчуваю, а на одязі - до прання), він то солодкий десерт з грушою, то стає більш терпким, де явно відчувається кедр🌲 з цитрусовими🍋. Дуже для мене цікаво, ніколи так аромат зі мною не грався.

Тож як висновок, можу сказати, що я обрала дуже класний для себе аромат. Я отримала не тільки ту "бажану" грушу, а ще і приємну та неочікувану гру нот, яка стала інтригою не тільки для мене, а і для оточуючих! Іноді брати на осліп парфум - виявляється гарною знахідкою🌞

Всім дякую🦉

CONFETTERIA
CONFETTERIA