Vik_Sem

Мої хочушки #wishlistmakeupclub

Мої хочушки #wishlistmakeupclub

1. Masaki Matsushima T-Mat Парфумована вода - час від часу додаю до обраного парфуми, саме ці мені захотілось спробувати на теплу весну-літо. Сподобався опис, такий парфум може на довго затриматися на моїй поличці. Легкий та прозорий аромат, який підійде і для офісу і для прогулянок після денної спеки.

2. MyIDi Acne-off Enzyme Powder Протизапальна ензимна пудра для обличчя - дуже популярні засоби догляду цього бренду, цікаво спробувати саме ензимну пудру, як додатковий етап очищення шкіри. Співвідношення ціни та позитивних відгуків - додали саме цей засіб в список моїх "хочу".

3. Dikson Luxury Caviar Revitalizing Mask Ревіталізувальна маска-концентрат - по рекомендації свого парикмахера, додала в обране саме цю маску. Після зими волосся потребує зволоження та живлення по всій довжині, планую тримати до 30 хв., в комплексі з незмивним доглядом очікую вау ефект.

4. Tink SuperFood For Face Alginate Mask Альгінатна маска з ліфтинг-ефектом "Авокадо і колаген" - ніколи не користувалась альгінатними масками, для експерименту хотілось би спробувати таку "штучку" на своєму обличчі в вихідний день, ні куди не поспішаючи, з філіжанкою кави. Для таких невеликих ритуалів відпочинку, на мою думку, саме те що лікар виписав)))

5. Bogenia Professional Професійний пензлик для розтушовування тіней, BG200, 010 - в повсякденному мейкапі дуже рідко використовую тіні, але хочу спробувати саме для розтушування олівця для очей для ефекту більш натурального ефекту.

6. Clinique Take The Day Off Cleansing Balm Бальзам для зняття макіяжу - використовувала вже такі текстури для першого етапу очищення обличчя, зацікавив цей бренд, давно придивляюсь саме на цей бальзам, але були відгуки як позитивні так і не дуже. Тому ще вагаюсь час від часу, то додаю то видаляю)))

Мої хочушки #wishlistmakeupclub