SomovaFM

Натуральна зубна паста від Bisheffect

Натуральна зубна паста від Bisheffect

Я ретельно слідкую за ротовою порожниною, користуюся зубними нитками після їжі, маю декілька ополаскувачів. І звісно ж чищу зуби двічі на день, зранку та ввечері. Останнім часом почала експериментувати та пробувати різні зубні пасти, бо зросла чутливість зубів.

І тут мені трапилась Органічна лікувальна зубна паста на основі бішофіту, яка націлена на боротьбу із зубним нальотом, карієсом та кровоточивістю ясен.

Натуральна зубна паста від Bisheffect

Паста представлена у невеличкому тюбику з кришечкою фліп-топ, що є дуже зручним, ковпачок нікуди не втече (що буває в мене часто чомусь).

В основу пасти не входять парабени, фтор та синтетичні барвники.

Середньої густоти консистенція, паста легко виходить з тюбика, але й не витікає хаотично з нього. Має зеленувати відтінок морського дна. Паста не абразивна, вона ніжна та однорідна, легко піниться у роті. При застосуванні не відчувається ніяких дискомфорт на яснах та моїх, останнім часом, чутливих зубах.

Аромат має дуже легкий, ментоловий та трохи мені нагадує морське повітря десь біля ліману.

Смак в пасти незвичний, звісно ж від природних складників буде і відповідний смак. Відчуваю ментол та трохи трав, ніби ялівець.

Вона дуже економічна у використанні, мені достатньо невеличкої горошинки на кінчику щітки.

За тиждень використання помітила, як чутливість зубів однозначно зменшилась, точніше вона зникла до нормального для мене стану. Чутливість ясен, яка була підвищена біля одного зуба, також більше не турбує.

Хоч присмак самої пасти трохи специфічний, проте після її використання свіжість у ротовій порожнині триває набагато довше. Вона не залишає по собі теромоядерний ментоловий присмак, після якого неможливо навіть випити води.

Також вона гарно очищує зуби та знімає наліт. Я полюбляю чорну каву та міцні чорні чаї, які все ж залишають свій слід на зубах, тому раніше в мене був бзік чистити зуби до скрипу, що не є добре. Чисті зуби гладкі, але не ковзящі. Ось як раз після цієї пасти результат очищення мені гарно помінет.

За свої гроші це чудовий варіант як профілактичний так і лікувальний незначних подразнень.