Христина 🌺

Не пусті баночки…

Не пусті баночки…

Розсипна пудра Bell. Купляла її наприкінці літа. Вона мені дуже подобалась, я завжди її нахвалювала, і з задоволенням нею користувалася. Вона має повністю натуральний склад, до того ж ще й бюджетна.

Десь в кінці січня я помітила, що вона перестала матувати лице. Раніше я її використовувала зранку, після тонального, і десь в другій половині дня могла поновити. Тепер її треба було практично щогодини. Що без неї, що з нею...вигляд такий же. Спочатку я подумала, що це через тональний ( він вже закінчувався, і ще десь нашкребла залишки). Але наступного разу взяла до нього пудру Shiseido...тут все ок.

А після рисової Paese я до неї вже просто не змогла повернутися.

Чому так сталося, я не знаю...вона мені насправді була класна спочатку🤷🏻‍♀️. Корисиувалася нею пів року, в ще добрих 4 місяці можна було б...але то вже якийсь квест більше виходить, а не макіяж.

Не пусті баночки…

Тут скаже зразу: це просто маркетинговий хід 😂. Можна мати одну пудру на все лице, а окремо під очі...хіба в тому випадку, якщо нема де діти гроші😜.

Вона в мене була аж рік. Купила я її з цікавості, ще й з якоюсь супер класною знижкою. Її дуже хвалили багато блогерів. Та й тепер пішла мода на пудру під очі...вже й Eveline собі випустили.

Якщо брати консилер Dior...то вона ніби й не погана. Але такий люксовий консилер я не використовую на щоденний макіяж.

В мене зараз консилер O'bays. І з ним вона не дружить взагалі. Як і з консилерами Rimmel, Catrice.

Пудра дуже сушить шкіру під очима, а ще западає в зморшки, і збільшує їх навіть там, де вони не помітні.

І тут, знову ж таки, згадаю рисову Paese. Її почала теж використовувати під очі...вона лягає просто ідеально👌. З будь-яким консилером.

Тож я цього разу я зрозуміла, що маючи Paese - до цієї не повернуся.

Тут багато описувати не буду.

Мені його подарували рік тому. Ним я користувалася, бо він, в принципі, свої функції виконував класно. І, по суті, його б вистачило ще років на три.

Але я купила кремовий хайлайтер Physicians formula, від якого просто не можу відірватися.

Цей же хайлайтер можна було б, по ідеї, залишити на літо...чи на потім, але всі ми знаємо, чий це бренд...Тому викидаю без докору сумління.