Ще одна вишнева зустріч
Розповідаю про Mermade Night in Paris з Wow box.
Оскільки я колись писала про гель для душу та лосьйон від Mermade з ароматом Night in Paris, то не думала, що буду створювати цей допис. Але він існує, тому що лосьйон у цій баночці мене дууже приємно здивував.
Я пам'ятаю, що Mermade обіцяли нові формули лосьйонів і дуже сподіваюсь, що вони будуть такими, тому зараз хочу розповісти настільки він класний.
Баночка відрізняється від звичних баночок Mermade лише формою, ця навіть більше підходить до тр авел-версії, адже дуже компактна. Тут 100ml. Уся інформація є на наліпці.
Та мені вона незручна, буквально на третьому застосуванні я не змогла вичавити засіб з цієї баночки, як не старалась, тому просто відкручую кришечку і набираю з баночку пальцем.
Всередині цей лосьйон білого кольору, та вже не гелевий і не залишає слідів. Цього разу консистенція засобу густіша і більше схожа на легкий крем. Розприділяється теж легко, не залишає слідів, а є вологий фініш, який швидко вбирається у шкіру, і з ним навіть не страшно одягатись, адже він майже не відчувається.
Лосьйону, як і в старій версії, потрібно зовсім трохи, і він розприділяється навіть легше, швидше поглинається шкірою, немає цього відчуття "варенечка в сметані"( дякую за цю фразу Alina_Demchenko).
У новій версії відчувається дуже хороше зволоження, після цього лосьйону шкіра дуже ніжна на дотик, як після крему.
Далі на фото я додала порівняння старої та нової консистенцій лосьйону.
Аромат у новій версії мені теж сподобався більше, він вже не такий алкогольний, та все ще вишневий, яскрвий. Він нагадує мені добре настояний компот з вишнями 🍒.
Склад:
Склад теж оновлений, дуже хороший насправді, збагачений поживними оліями.
Aqua – вода.
Butyrospermum Parkii Butter – олія ши, дуже хороший та поживний емолент.
Glycerin – зволожувач.
Ethylhexyl Stearate – емолент, покращує в'язкість.
Persea Gratissima Oil – олія авокадо, хороший емолент та антиоксидант.
Hydroxyethyl Urea – похідне сечовини, зволожуюча добавка з доведеною ефективністю.
Cetearyl Olivate – ефір цетеарилового спирту і жирних кислот з оливкової олії, емульгатор.
Sorbitan Olivate – природний емульгатор, який містить ПЕГ, з оливкової олії.
Vegetable oil – рослинна олія, емолент.
Mangifera Indica Seed Butter – олія індійського манго, має регенеруючу, захисну та дуже поживну дію.
Parfum – ароматизатор.
Tocopheryl Acetate – антиоксидант.
Panthenol – понтенол, має загоювальні властивості.
Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer – регулятор в'язкості.
Phenoxyethanol – консервант.
Ethylhexylglycerin – консервант.
Xanthan Gum – регулятор в'язкості.
Coumarin – ароматизатор.
Anise alcohol – ароматизатор.
Benzyl cinnamate – ароматизатор.
Коментарі (0)