molena

Dr. Irena Eris ScientiVist - приборкання норовливого

Dr. Irena Eris ScientiVist - приборкання норовливого

І якщо до крему навколо очей питань майже немає, то крем для обличчя - ой який неоднозначний.

Цей набір подарував мені Makeup Club, як і іншим дівчатам, за участь в онлайн вечірці на честь дня народження клубу. І було це ще в листопаді. Потім посипалися відгуки на цю парочку. Були вони здебільшого несхвальні. Тому з обережністю почала користуватися лише в січні.

Зовнішній вигляд серії особливого опису не потребує - він пречудовий. Баночки важкенькі, з товстого червоного скла. Обидва креми для вікової категорії 40+, як раз цьогоріч святкуватиму ювілей, тому потрапляю в цю категорію

В коробку вкладена інструкція з описом всієї серії на кількох мовах. На жаль, української немає, російська є.
Почну з крему навколо очей.
Він мені підійшов для ранкової рутини. Звечора використовую крем з ретинолом, а ScientiVist як раз з SPF 20.

Текстура крема плотнувата, але розподіляється легко, спочатку трохи вибілює шкіру.

Активи достатньо цікаві та потрібні саме в кремі навколо очей:
☆розроблений брендом комплекс senoSIRT з рослинних адаптогенів рису й швейцарської альпійської троянди;
☆інкапсульований кофеїн;
☆олія пасифлори.

Повний склад:
Aqua (water), dibutyl adipate, propanediol, cetearyl alcohol, c12-15 alkyl benzoate, coco-caprylate, isododecane, hydrogenated olive oil decyl esters, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, potassium cetyl phosphate, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, 1,2-hexanediol, ethylhexyl triazone, methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol (nano), caffeine, urea, pyrus sorbus bud extract, glucose, oryza sativa (rice) extract, rhododendron ferrugineum extract, hydroxyacetophenone, tocopherol, passiflora incarnata (passionflower) seed oil, caprylic/capric triglyceride, polysilicone-11, maltodextrin, acrylates/c12-22 alkyl methacrylate copolymer, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, cetearyl glucoside, glycerin, decyl glucoside, sodium carbonate, xanthan gum, arginine, hydroxyethylcellulose, coco-glucoside, disodium lauryl sulfosuccinate, propylene glycol, sodium benzoate, potassium sorbate, phenoxyethanol.



Dr. Irena Eris ScientiVist - приборкання норовливого

Виписувати всі обіцянки виробника не буду - тут і регенерація, і омолодження, сяяння та освітлення шкіри. Для мене цей крем більше про поживність, ніж про зволоження. Особливих спецефектів не помітила, просто гарний крем.

Зверніть увагу, що саме крем для шкіри навколо очей має термін придатності після відкриття - 3 місяці. Використовуючи лише зранку (адже вночі SPF нам ні до чого), мені за цей термін використати 15 мл крему нереально. Не дуже економно виходить, враховуючи ціну. Звісно, після 3 місяців він не вкриється пліснявою, але виробник відповідальності за результат вже не несе.

Денний крем для обличчя з SPF 20
Текстура плотна, як для денного крема. Але при нанесенні на обличчі трохи підтаює.
Моя головна проблема з цим кремом - це скочування. Я очікувала прищів, закупорених пор, але не скочування.
Цей крем не потоваришував з жодною моєю сироваткою. Просто після тоніку нанести теж не варіант, на деяких ділянках крем лежить білим нальотом. Якщо провести пальцем по обличчю, залишаються ось такі катишки (на фото). Нанесення тонального стає випробовуванням, бо катається все - і крем, і тональний.

Кілька разів відкладала цей крем, знову пробувала і нарешті знайшла варіант використання: наносити на злегка зволожене обличчя, наприклад, після розпилення термальної води. Тоді він рівномірно наноситься та поглинається шкірою. Але при такому способі неможливо нанести крем в потрібній кількості, щоб надіятися на захист SPF.

Крем поживний, шкіра на дотик стає плотнішою та пружнішою, має оксамитова фініш. Запах важкуватий - пудрової, парфумованої троянди.

Серед активів все той же унікальний комплекс senoSIRT, пептиди, вітамін Е, олія аргани та горіхів Сача Інчі.
Повний склад:
Aqua (Water), Dibutyl Adipate, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), Potassium Cetyl Phosphate, Propanediol, Undecane, Cetearyl Alcohol, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Glyceryl Behenate, Ethylhexyl Triazone, Tridecane, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Rhododendron Ferrugineum Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Argania Spinosa Kernel Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sodium Polyacrylate, Hydroxyacetophenone, Synthetic Fluorphlogopite, Decyl Glucoside, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Tocopherol, Citric Acid, Propylene Glycol, Tin Oxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Cinnamyl Alcohol, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 17200 (D&C Red No. 33)

І хоча крем має всякі класні антіейдж обіцянки, навіть такі специфічні, як активація сіртуїнів— пептидів довголіття, які гальмують процеси старіння, враження в мене неоднозначні. І це точно не той крем до якого тягнеться рука.