Spodobaieva Maryna

Apis Natural Cosmetics

Apis Natural Cosmetics

Ще ніколи не писала допис о шостій годині ранку, надіюсь у Вас все добре. MUC добре відволікає. Повертаюся до тоніку, взагалі лінійка Acne-Stop від Apis - це асортимент професійних очищаючих та антибактеріальних косметичних засобів, створена на основі мінералів Мертвого моря та екстракту зеленого чаю, які ідеально працюють з комбінованою, жирною та схильною до акне шкіри.

Очищаючий антибактеріальний тонік освіжає, заспокоює подразнення та зволожує шкіру. Чинить сильну протизапальну та антиоксидантну дію. Він прибирає залишки різного роду забруднень, нейтралізує патогенні мікроорганізми і відновлює порушений рівень рН епідермісу.

Склад: Aqua, Glycerin, Green Tea Extract, Propylene Glycol, Mimose Extract, Cocamidopropyl Betaine, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Kivi Extract, Aloe Extract, Algae Extract, Peg 40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum.

Активні компоненти :

  • екстракт зеленого чаю - сильний антиоксидант, має антибактеріальну й протизапальну дію;
  • екстракт мімози - бореться з вільними радикалами і зволожує;
  • екстракт ківі - багатий багатьма мікроелементами, багатий на вітамін С, живить шкіру;
  • екстракт алое - зволожує та знімає запалення;
  • екстракт морських водоростей – покращує мікроциркуляцію в шкірі, знімає подразнення.

В мене була потреба в базовому очищаючому тоніку, який підійде для чутливої шкіри. Тонік прекрасно працює, як додаткове очищення для обличчя від забруднень, себума. Він абсолютно не липкий, це для мене був жирний плюс, має трав’яну віддушку. Не стягує шкіру, трішки вирівнюється тон шкіри. Чесно користуюся ним вже четвертий місяць, дуже задоволена використала тільки половину об’єму.

Apis Natural Cosmetics