YuliHrytskoff

Парфумований шампунь для глибокого зволоження волосся Dott Shampoo Sport Size

Парфумований шампунь для глибокого зволоження волосся Dott Shampoo Sport Size

Український бренд Dott, який вражає естетикою своїх флаконів та неймовірними ароматами засобів, вже давно завірусився на MAKEUP Club. І з кожним відгуком у стрічці, моє бажання познайомитись з продукцією цього бренду зростало з геометричною прогресією!) Ну а хто ж я така, щоб відмовляти собі у своїх бажаннях?)))

Так як я ще той hair-маніяк і обожнюю пробувати нові засоби по догляду за волоссям, для знайомства з продукцією бренду обрала Парфумований шампунь для глибокого зволоження волосся з гідролізованим шовком і гіалуроновою кислотою Dott, правда, взяла його для початку у мініатюрі, щоб зрозуміти, чи підійде він моєму волоссю та чи вартує своїх грошей. Спойлер – шампунь чудовий, із вибором я не помилилась, та не буду наперед розкривати всі карти, а розповідаю про всі характеристики даного засобу більш детально далі по тексту.

Дизайн повнорозмірного флакончика – це справжній витвір мистецтва! Правда, як я вже зазначала трішки вище, у мене не він, а мініатюра (Sport Size), тому скажу декілька слів про її зовнішній вигляд.

Шампунь розфасований у компактний, прозорий флакончик, виготовлений із якісного пластику. Навколо флакончика – інформаційна етикетка, а на обороті – детальна офіційна інформація про засіб від виробника.

Флакончик міцно загвинчується на різьбу металевою кришечкою. Шампунь крізь неї не протікає.

Взагалі, навіть така мініатюра виглядає дуже естетично та стильно!

Об'єм шампуню в мініатюрі – 100 мл, в повнорозмірному флаконі – 350 мл. До речі, мініатюрка дуже зручна для знайомства з продуктом, брати з собою у спортзал чи нетривалу подорож.

Склад в шампуню просто чудовий! Найперше, він не містить сульфатів, а миючу основу складають м’які ПАР, що виготовляються з природніх джерел, які не сушать та не пошкоджують ані волосся, ані шкіру голови. Ну і, окрім цього, формула шампуню збагачена дуже цікавими корисностями, зокрема, містить 2 форми гіалуронової кислоти та натуральний сік алое вера. У складі об’єднані низькомолекулярна і високомолекулярна форми гіалуронової кислоти, щоб активно зволожувати шкіру голови і волосся, стимулювати вироблення кератину, колагену й еластину, а також допомагати утримувати вологу всередині волосся.

Консистенція шампуню гелева, густа.

Текстура однорідна.

Колір – дуже приємний бірюзовий, «колір Тіффані».

Запах – фужерно-деревний. І він ну дуууже цікавий! Спецієвий, виразний та інтригуючий. Небанальний… Найбільш відчутна для мене нота – це кардамон, десь в переливах – трохи ветиверу і дрібка ванілі, яка пом’якшує пряність спецій і надає аромату ніжну кремовість та легеньку теплоту.

До речі, аромати всіх засобів бренду розробляються в співпраці з англійськими парфумерами.

У флаконі аромат шампуню дуже насичений, а от при розмилюванні він м’якшає, стає дуже приємним та обволікаючим.

Досить довго зберігається на волоссі – відчуваю його ледь не до наступного миття голови. Але запах не відволікає, не шлейфить, а обгортає волосся ніжною вуаллю… Парфуми не перебиває.

До речі, запах шампуню досить універсальний, такий типовий унісекс аромат, чудово підійде як для жінок, так і для чоловіків.

Піниться шампунь дуже гарно, утворюючи на голові справжню шапку із піни. При цьому, піна утворюється повітряна та пухнаста. При першому використанні цього шампуню, я його налила в долоню так, як звикла використовувати й інші свої шампуні, але піни утворилося настільки багато, що вистачило б мінімум на дві помивки голови. З цього суджу, що шампунь дуже концентрований і на одне використання його потрібно зовсім трішечки, тому навіть мініатюри цього шампуню вистачає досить надовго.

Незважаючи на рясне піноутворення, змивається шампунь легко та швидко.

Розхід дуже економний.

Використовую шампунь цілком традиційно – перед миттям голови ретельно прочісую волосся, гарно змочую його водою та, попередньо вспінивши шампунь в руках, наношу його на шкіру голови, очищуючи її від забруднень. На довжину волосся шампунь не наношу – для її очищення достатньо піни, що стікає з голови. Далі – змиваю шампунь водою і наношу подальший змивний та незмивний догляд.

Шампунь прекрасно піниться, легко змивається. Чудово очищує шкіру голови та волосся від будь-яких забруднень, як-от шкірного жиру, стайлінгових засобів, пилу. Особисто мені вистачає одного намилювання шкіри голови для її якісного очищення – двічі промивати просто не бачу ані потреби, ані сенсу. Я би сказала, що очищення дуже м’яке, але ефективне!

Вже на етапі змивання відчувається, на скільки волосся гладке – не заплутане, по довжині немає ковтунців.

Після висихання волосся розсипчасте, гладеньке, дуууже блистить, приємне на дотик та на вигляд. Не електризується.

Чесно кажучи, я трохи здивована впливом даного шампуню на моє волосся, адже стійко переконана, що задача шампуню – це всього лиш очищення від забруднень. Але у випадку з цим шампунем я бачу й реальний догляд, бо такого блиску, «наповненості», зволоження волосся всього лиш від шампуню я вже давненько не зустрічала! От класна якість у нього, тут не посперечаєшся!

Волосся шампунь не обтяжує, об’єму не позбавляє.

Свербежу, лупи, алергічних чи будь-яких інших негативних реакцій шампунь у мене не викликав.

На звичний графік миття голови не впливає, волосся забруднюється як звичайно.

Я дуже задоволена Парфумованим шампунем для глибокого зволоження волосся з гідролізованим шовком і гіалуроновою кислотою Dott! В нього чудовий безсульфатний, безпечний для здоров’я склад; неординарний вишуканий аромат; і прекрасний вплив на волосся, оскільки він чудово виконує не тільки свою пряму функцію – очищення шкіри голови і волосся від забруднень, але й здійснює реальний догляд за ним.

Рада, що познайомилась з брендом Dott, тепер із задоволенням пробуватиму й інші засоби цього виробника!💚