SomovaFM

Поринути в кокосову насолоду зі скрабом від Joko Blend

Поринути в кокосову насолоду зі скрабом від Joko Blend

Я фанат різноманітних скрабів для тіла, особливо полюбляю пробувати усіляки незвичні їх варіації.

Досліджуючи далі бренд Joko Blend не змогла встояти перед Coconut Scrub Lilac Fantasy - основою якого є натуральна кокосова стружка та натуральні олійки.

Скраб також на основі морської солі, хоча я думала що то цукор, бо гранули невеличкі та дуже гарно розчиняються у воді не дряпаючи шкіру.

Кокосова та олія горіха макадамії тут представлена у сухому вигляді, скраб абсолютно не жирний, але після нього на шкірі залишається приємна гладкість.

Алантоїн має протизапальні та заспокійливі властивості, сприяє загоюванню та оновленню шкірного покрову.

Екстракт виноградних кісточок сприяє оновленню клітин та надає шкірі еластичності.

Але головним вау ефектом і козирем цього скрабу є натуральна стружка кокосу.

Поринути в кокосову насолоду зі скрабом від Joko Blend

Скраб представлений у пластиковій прозорій тарі з гарною наліпкою на кришечці і етикеткою на самій баночці, з усією необхідною інформацією. Під кришечкою мав захисну одноразову плівку.

Тільки відкривши баночку я відчула неймовірно приємний солодкуватий аромат справжнього кокосу 🥥, ніякого хімічного насичувача аромату тут немає. При нанесенні аромат заповнює ванну кімнату та після змивання злегка відчутний на шкірі.

Текстура у скрабу неймовірна, його хочеться черпати ложкою та їсти😅 Він доволі розсипчастий, з додаванням води не милиться, вони лише сприяє більшому ковзанню та розсіюванню сольових кристаликів.

Через його легку текстуру, беру по троху на кожну ділянку тіла окремо, попередньо добре змочивши руки. Трохи розтираю між долонями та вже наношу на саме тіло.

Звісно ж я не очікувала таку нереальну консистенцію коли звернула на нього увагу, мене спершу підкорив фіолетовий колір 💜 Нехай вас не лякає той факт, що там барвник, на шкіру він не передається взагалі та повністю розчиняється з водою.

Після використання шкіра ніжна, олійки в складі надають їй гарного зволоження та гладкості.

Якщо закрити очі під час нанесення цього скрабу, можна уявити себе десь на мальдівських берегах купаючись у кокосовому молоці, а не оце все 😄