Mila__Mi

Чи вартують вашої уваги?

Чи вартують вашої уваги?

Як бачили в мене останнім часом закінчилося чимало засобів для волосся, тож треба було поповнити свої полички.

Обрала для себе засоби від нашого українського бренду Meloni, який саме і спеціалізується на догляді за волоссям, використовуючи в своїх засобах натуральні компоненти за европейськими стандартами.

Для себе обрала декілька засобів, про деякі з них сьогодні вам розповім ⬇️

Я звернула увагу саме на цей шампунь, бо він призначений для м'якого очищення шкіри голови та волосся. Також він направлений на боротьбу з лупою, або її попередженню, заспокоюючи прикореневу зону.

Впевнена, що жодна з нас не хоче бачити лупу на своїй шкірі голови та волоссі. А після деяких шампунів вона в мене не раз таки виникала, тож навіть у якості попередження дуже цікаво було затестити.

Оформлення та упакування:
Оформлення мінімалістичне та лаконічне. Мені особисто дуже подобається, якби в мене був салон я би точно поставила їх засоби собі на полички на самому видному місці. Бо тут так і відчувається стиль та якістю 😏

На пляшці є етикетка з описом призначення, складом, застосуванням та іншою інформацією про виробника.

СКЛАД:
Глюкоцід кокосу та Кокосульфат натрію - піноутворювачі на основі кокосової/кукурудзяної, або пальмової олії.
Кокамідопропил бетаїн - очищувач, піноутворювач на основі кокосової, кукурудзяної або пальмової олії. М'яко очищує шкіру голови.
Пропандіол - очищувач, зволожувач, має кондиціонуючі властивості.
Гідролізат кератину - амінокислота, зміцнює волосся та перешкоджає його випадінню.
Лимонна кислота - очищує та освітлює шкіру.
Пантенол (провітамін В5) - зволожує, загоює, розгладжує.
Ксантанова камідь - полісахарид, зволожує та допомагає утримувати вологу + допомагає засобу краще розподілятися по волоссю.
Хлорид гуара - похідний гуарів, сприяє збільшенню обсягу волосся, полегшує розчісування, надає блиску та створює захисну плівку.
Екстракт квітів жасмину - живить шкіру голови та волосся, зволожує та підвищує вміст води у шкірі, зміцнює захисний бар'єр та має протизапальну дію (що є ідеальним компонентом для чутливої шкіри).
Зелений чай (екстракт камелії) - багатий на віт. С та мікроелементи. Захищає шкіру від УФ-променів, тонізує, нормалізує тканинне дихання та чудово підходить для чутливої шкіри.
Екстракт алтею - пом'якшує, регенерує, зволожує та має протизапальну та загоювальну дію.
Екстракт шавлія - антисептик, надає антибактеріальну та протизапальну дію, пом'якшує та тонізує. Оберігає волосся від ламкості, захищає від лупи, зміцнює волосся та перешкоджає його випадінню.

Насправді склад в цього шампуню дуже гарний, а особливо радує ось цей ланцюжок - склад-ціна-об'єм 👌🏻

Аромат парфумований і з часом розкривається все цікавіше. В ньому я відчуваю трав'яні (зелений чай, ірис та алтею я точно тут відчуваю і ще щось, але не можу рознюхати що саме 😁) та фруктові ноти (можливо якраз таки це і є віт. В5). Він справді приємний і помітила, що чим частіше його використовую, тим більше мені хочеться відчувати його на собі 🥰

Після використання аромат залишається волоссі і навіть відчувається таким шлейфом. І помітила, що якщо довше потримати його саме на довжині, то і аромат після миття буде більш інтенсивнішим.

Колір загалом прозорий, але є в ньому легка мутноватість (яку на фото не видно). Я гадаю, що це якраз таки осад через трав'яні екстракти.


Консистенція рідка, але завдяки цьому шампунь дуже економічний у використанні.

Піноутворення:
Завдяки рідкій консистенції, шампунь швидко утворює м'яку та пишну пінку.

На вологе волосся біля коренів наношу вже спінений шампунь, добре масажуючи прикореневу зону. Пінка обволікає волосся і надає якісне, але дійсно м'яке очищення.

Пам'ятаєте як я раніше писала, як я тестую всі шампуні? Спочатку, навіть якщо в його лінійці є маски/бальзами/кондиціонери я завжди тестую шампунь соло, аби зрозуміти як він діє сам по собі⬇️

Ефект після використання:
Отже, цей шампунь я протестувала соло аж декілька разів:

▫️він добре промиває шкіру голови від жиру та волосся від усіляких скопичених забруднень. Легеньке відчуття "до скрипу" тут присутнє.
Промиваю волосся двічі (особливо приділяючи увагу біля коренів).

▫️надає волоссю та шкірі голови приємне відчуття чистоти
▫️волосся по відчуттям прям таке зволожене та м'якеньке
▫️присутня гладкість та легкий блиск
▫️і також помітила легкий прикореневий об'єм, що не може не радувати (бо я не люблю прилизане волосся біля коренів 🤪)

Підсумок:

Очищення тут якісне та дійсно м'яке. Помітила для себе ще один приємний факт: після очищення голови цим шампунем в мене не виникає відчуття зуду (а в мене дуже чутлива шкіра голови), як це було з багатьма іншими шампунями.

І на чистоту волосся він не впливає, як мила голову через день, так і мию. Шампунь мені дуже сподобався, можу радити 🥰

Маску обрала в додаток до шампуню, бо коли засоби з однієї серії, це все ж таки повинно показувати кращий результат. До того ж повторюся в мене насправді закінчилося багато засобів для волосся (деякі з них навіть не потрапили в порожні).

Отже не затягую ⬇️

Оформлення та упакування:
Баночка виконана з пластику, оформлення мінімалістичне, аналогічне шампуню (адже це одна серія).

На баночці є етикетка з детальною інформацією про засіб: призначення, склад, спосіб застосування та інша інформація про виробника.

Під кришкою знаходиться пластикова мембрана зі зручним гачком для легшого підняття мембрани.

СКЛАД:
Гліцерин - зволожує та утримує вологу.
Гідролізат кератину - амінокислота, зміцнює волосся та перешкоджає його випадінню.
Гідролізат шовку - рідкий шовк, має кондиціонуючі властивості, покращує зовнішній вигляд волосся, робить його більш гладеньким та шовковистим.
Маточне молочко - дуже багате на різні поживні компоненти, зміцнює, регенерує, покращує структуру волосся та тонізує шкіру.
Екстракт женьшеню - тонізує, пом'якшує, розгладжує та сприяє відновленню кислотно-лужного балансу шкірного покрову.
Екстракт прополісу - має протизапальну дію, працює як антиоксидант, загоює та регенерує.
Метосульфат бехентримонію -
натуральний екстракт, отриманий з пальмової, або ріпакової олії. Розгладжує волосяну кутикулу, працює як кондиціонер, надає пружності, дає тривалий ефект м'якості та гладкості. Знижує статичний ефект при розчісуванні, захищає волосся від пошкоджень, попереджає появу посічених кінчиків.
Ізоміл лаурат - натуральний рослинний емолент, отриманий з цукру, або кокосу. Є натуральним аналогом силіконів, кондиціонує волосся.
Ізоамілкокоат - природня альтернатива силіконам кондиціонує, пом'якшує та надає шовковистості.
Каприлові тригліцериди та етилгексилгліцерин - пом'якшувачі.
Токоферола ацетат (віт. Е) - антиоксидант, захищає шкіру та волосся від забруднення навколишнього середовища.
Хлорид гуара - похідний гуарів, полегшує розчісування, надає блиску та створює захисну плівку.
Пантенол (провітамін В5) - зволожує та розгладжує.
Олія жожоба - містить в собі багато корисних властивостей та сприятливо діє на волосся та шкіру. Захищає, оновлює та допомагає при ламкості, надаючи йому природнього блиску.
Кокосова олія - містить в собі багато жирних кислот, що кондиціонують волосся, робить волосся більш пружним та еластичним, пом'якшує та живить його.
Оливкова олія - антиоксидант, містить в собі чимало ненасичених жирних кислот, пом'якшує, кондиціонує та робить волосся більш гладким, еластичним, міцним та шовковистим.
Молочна кислота - зволожує, зміцнює, розгладжує та покращує структуру волосся.
Екстракт насіння льону - амінокислота, заспокоює шкіру, живить, пом'якшує, захищає від посіченості та ламкості, розгладжує та надає гладкості.

Ох, як бачите склад маски дуже багатий на різні корисні компоненти. Я в захваті чесно кажучи))

Аромат практично аналогічний шампуню, але в додатку до трав'яного міксу я відчуваю ще ноти крем-меду (у складі якраз таки є маточне молочко)


Колір білий.


Текстура густа, щільна та дуже поживна (і баночка до речі була заповнена доверху 👍🏻)

Виробник рекомендує наносити маску вже після миття голови на віджате від зайвої вологи волосся по довжині.

Але, оскільки масочка і справді дуже поживна, я вирішила використовувати її до миття голови на вологе волосся по довжині (попередньо віджате від зайвої вологи).

Масочка досить легко розподіляється і волосся не "з'їдає" її, вона стає трохи легкою при контакті з водою.

Далі мию голову як зазвичай, добре промиваючи корені та ретельно змиваю маску теплою водою (пам'ятаєте так, вона дуже поживна, я прям в ній відчуваю олійки, у складі їх, аж 4 види+ віт. Е).

Ефект після використання:
Після миття голови я вже відчувала як волосся покривається захисною плівочкою, як закривається волосяна кутикула і волосся стає більш зволоженим та насиченим олійками.

Після сушки феном (можна назвати це фінальним висновком) я помітила:
▫️зволоження та живлення
▫️дуже приємна м'якість та гладкість, після якої постійно хочеться торкатися свого волосся
▫️повернення природнього блиску
▫️підвищення еластичності та щільність (волосся наче стає густішим)

І помітьте такий результат вийшов у тому випадку, коли я використовувала її до миття голови. А тепер уявіть який ще більш вау ефект буде, якщо використати її так, як рекомендує виробник 😍 Але такий спосіб думаю більше підійде сухому та пошкодженому волоссю. Мені особисто підійшов мій звичний спосіб застосування.

Також відмічаю, що маска НЕ обтяжує та НЕ пришвидшує забруднення волосся.

На відео ефект шампуня + маски в комбінації.

Підводячи підсумок можу сказати, що я задоволена цими засобами, шампунь добре справляється зі своїми основними функціями, а маска робить класний доглядовий ефект.

Ціна-якість неодмінно радує, а + в тому, що це наш український виробник (прям дуже радує).

На моєму нефарбованому, схильному до сухості по довжині волоссю, ці засоби чудово спрацювали. І я би все таки дуже радила спробувати ці засоби фарбованому та пошкодженому волоссю, впевнена, що вони в цьому випадку повинні показати більш видимий результат (у бренда до речі є міні-формат цих засобів, тож можна сміливо спробувати).

Від себе особисто раджу ці засоби 🤍

Сподіваюся, що ви таки дочитали до кінця, дякую за увагу та терпіння 💕