ewigkeit

Крем "Чиста шкіра"

Крем "Чиста шкіра"

Я навiть не пам`ятаю вже скiльки рокiв в мене завжди є цей крем. Ну 10 точно. Це швидка помiч, якшо десь вискоче на обличчi якесь непорозумiння )

Крем можно наносити як на все обличчя, так i точково. В нього густа текстура, але вiн гарно наноситься, дуже швидко i легко вбирається в шкiру и не залишає нiяких вiдчуттiв, чогось зайвого на обличчi. Шкiра вiдразу гладка та на дотик як наче без крему, але зволожена. Я ним перiодично користуюся в основному на нiч, але i зранку вiн пiдходить. Але я не користуюсь тональними, тому тут не скажу точно.

Якщо ж наносити крем точково саме на якесь висипання чи почервонiння, то я наношу бiльш товстим шаром, тодi залишається бiлий слiд, який потiм пiдсихає, стає менш помiтним i з ним почервонiння маскується. Якщо це зробити на нiч, то в багатьох випадках на ранок почервонiння або повнiстю зникає, або якщо воно бiльш серйозне, то видно покращення. Вiдповiдно треба ще нанести.

Цей крем призначений для жирної шкіри, схильної до вугрового висипання, але в мене нормальна, в сторону комбiнованої, i менi вiн дуже добре пiдходить. Злегка навiть звужує розширені пори, пiсля нього немає вiдчуття жирностi, а легкий матуючий ефект, злегка освiтлює. Він має антисептичну та антибактеріальну властивість, тому ефективний при подразненнях, запаленнях і почервоніннях.

Призначення: живлення, зволоження, освітлення

Інгредієнти: алое вера, евкаліпт, олії, петитгрейн, саліцилова кислота

Запах: для мене приємний, доглядово-трав'яний, не дратуючий i швидко перестає вiдчуватись пiсля нанесення.

Зроблено в: Україна

I цiна. Це дивно, що такий крем можна купили за таку невелику цiну.

Хто також користувався, якi вашi враження?