Spodobaieva Maryna

Пошуки лосьйону

Пошуки лосьйону
Пошуки лосьйону

https://club.makeup.com.ua/post/32147/

Думаю ви вже все зрозуміли по фото. Лосьйон мені сподобався максимально, використала до останнього. Тепер не сильно естетично виглядає (в коробку для пустих баночок не піде). Якщо ви обожнюєте аромат вербени, зверніть на нього увагу. Він максимально комфортний, має легку консистенцію, яку можна нашаровувати, без відчуття липкості, жирності чи скочування (це для мене великий плюс). Лосьйону мені вистачило на місяць при постійному користуванні.

І почалися пошуки, в першому магазині я натрапила на лосьйони бренду MG, давно дивилася на лосьйони "Cherry & Almond", "Vanilla & Patchouli" та "Vanilla &Tobacco", але в наявності був тільки останній і для весни, це занадто. Поруч було два простих варіанта, я обрала з протеїнами авокадо та макадами. Опис аромату на пакуванні «свіжий подих лісовий, після раннього дощу» краса, але мені чомусь відчувалось «Кря-кря», згодом буде більш детальний відгук, бо відгуки на makeup про нього досить цікаві і суперечливі.

Але на наступний день мене занесло подалі від дому і я натрапила на Yope і знижки. Звісно все потрібне і нічого зайвого. Віддушки - це щось неймовірне і максимально приємне. Я придбала:

  • Зволожувальний лосьйон для тіла «Ваніль і кориця», взагалі вдале поєднання, плюс я обожнюю корицю всюди;
  • Гель для інтимної гігієни "Алое і локриця";
  • Натуральний крем для рук "Липовий цвіт" таке ніколи зайвим не буває;
  • Гель для душу "Кедрове дерево, ялівець і перець чилі". Взагалі мене цікавив гель для душу "Деревина гваяку, мирра, тонка" який дуже схожий на «Jo malone mira&tonka», але кедр мене покорив, хто любить унісекс, це він.

Вважаю Yope недооцінений бренд на ринку.

Пошуки лосьйону
Пошуки лосьйону
Пошуки лосьйону
Пошуки лосьйону
Пошуки лосьйону