Vikulyk

Чудовий бюджетний термозахист

Дівчата і хлопці, термозати працюють, не всі, але цей, не дивлячись на свою бюджетну ціну- мені сподобався.

Якось я отримала стайлер від Loreal в подарунок, там алюмінієві щипці і я дуже переживала за якість волосся, але використовуючи його разом з цим кератиновим спреєм, який який захищає волосся від негативного впливу термоукладки все поки проходить добре.

Раніше я обирала досить дорогі термозахисти, переважно у мене був Kerastase і він чудовий, але я не бачу, щоб Lum був чимось гірший, він теж працює, я вважаю що 300+досить недорого для такого роду продукту.

Мені довподоби формат спрею, адже ним можна охопити все волосся, не зробивши його жирним і перенасиченим, цим він однозначно виграє у кремових текстур.

Тут є два корочка для додаткового захисту, що досить зручно, щоб нічого не виливалось.

Я розпилюю засіб вплоть до коріння волосся, адже особисто мені він не жирнить, також розумію, що все волосся буде захищене в якійсь мірі. Капельки дрібненькі і добре вбираються.

Коли сушу феном наношу на вологе волосся, при вирівнювання стайлером-на сухе.

Від спрейчику отримую додаткове сяйво, волосся легше вкладати і виглядає воно доглянутішим.

Засіб наношу попрядно, і не жалію собі коханій, адже результат мені подобається.

В мене сухе і тонке волосся, якому далеко не все підходить, але тут бачу ефект.

Волосся я витягувала цього разу на браш і сушила феном.

Загалом мене все влаштовує: блиск, дисциплінованість, відсутність обтяження, ціна, користуюсь із задоволенням.