Alice Wonderlands

Битва брендів: L`Oreal Paris проти Colour Intense

Битва брендів: L`Oreal Paris проти Colour Intense

Не так давно мені довелося придбати одразу два декоративні косметичні засоби для губ. Мимоволі я порівняла їх, адже купила водночас і ефект відчувався на контрасті. Можливо, порівняння не зовсім справедливе, адже я співставлятиму рідку матову помаду з блиском для губ. Але все ж.

Я взяла L`Oréal Paris Les Chocolats. Ультра матова рідка помада. Спочатку про хороше. Дизайн упаковки гарний, ефект матового скла, зручний, приємний на дотик. Гарна краплеподібна щіточка, дуже зручна. Неймовірно приємний аромат свіжозвареного какао.

Помада середньої густоти, поки наносиш ніби не дуже липне, але потім на губах відчувається як липка. Швидко висихає і стає матовою. Добре покриває губи з першого шару. Стійка, але сушить губи.

Битва брендів: L`Oreal Paris проти Colour Intense
Битва брендів: L`Oreal Paris проти Colour Intense

Тепер про тон. Відтінок 852 Box of chocolates (Коробка цукерок). Власне, на шоколадний колір я й розраховувала. Але тон виявився просто жахливим. Це колір холодного згірклого какао, брудно-землянистий із сіруватим підтоном. Миттєво робить шкіру геть сірою та такою ж землянистою, до того ж старить. Викликає дуже негативні асоціації, годиться хіба що для якогось моторошного образу на Геловін. Хоча, можливо, цей тон підійшов би жагучій брюнетці із дуже смаглявою шкірою. Але все одно дуже сумніваюся. Цей колір – це просто провал

Звісно, що після цього я була у захваті від блиску Pastel Gloss від Colour Intense, тон 12. Теплий малиновий, дуже приємний колір. Досить зручний пензлик для нанесення. Блиск густий та липкуватий. Але на губах не викликає дискомфорту. Середньої стійкості. Виробник зазначає, що блиск візуально збільшує об’єм губ. Я гадаю, дійсно є такий ефект. До того ж оливкова і мигдальна олійка у складі роблять його трохи доглядовим. Не даремно він досить приємний на губах. Однак якогось вау-ефекту не варто очікувати.

Мене здивувало, що навіть у дуже відомих брендів як L`oreal Paris є такі факапи з кольором. Натомість копійчаний, дуже недорогий блиск від Colour Intense виглядає на губах досить гарно і якісно, підсвічуючи здоровий колір шкіри.

У будь-якому разі не жалкую, що спробувала обидва ці засоби. Думаю, пастельний блиск CI я таки використаю. А от матову помаду L`oreal точно ні.

Alice Wonderlands
3
Підписники
0