Туалетна вода Colour Intense Yummy Bubbles Lollipop
Цукеркові парфуми для малечі
Дитина мене давненько просила купити їй її власні парфуми, адже у всьому хоче бути схожою на маму😊
А я щось нічого підходящого не могла обрати, бо в більшості варіантів, які я переглядала, запах був, м’яко кажучи, зовсім не дитячий. Аж поки нам в магазині не трапилася туалетна вода Yummy Bubbles Lollipop від Colour Intense. Запах мені видався настільки приємним, що я без вагань її купила. Та й ціна смішна, щоб погратися – дитині вистачить.
Зовнішній вигляд
Тут все доволі примітивненько –заокруглений скляний флакончик, мініатюрний (об’єм водички – 15 мл), можна носити з собою в сумці, бо багато місця не займає.
Пульверизатор працює добре, парфуми розпилює досить рясно.
Зверху – пластикова кришечка під метал.
Аромат
Простенький, без композиції, монотонний, але приємний і дуже смачненький!
Мені пахне карамельками «Барбарис». Десь проскакує й полунична нотка. Чому в описі аромату виробником у всіх нотах зазначається «Цитрус» - для мене не зрозуміло.
Аромат солодкий, але він не приторний, такий м’який і зовсім не тошнотний. Не заважає, не привертає до себе уваги, звучить більше фоново.
Стійкість зовсім маленька – після розпилення на шкірі відчуваю його хвилин 15-30, в кімнаті, де розпилювався аромат, запах відчувається ще близько години, але на одязі якісь віддалені ноти чую й на наступний день.
Про шлейф мови йти не може – аромат ледь на шкірі вловлюється, не те, щоби ще й шлейфив.
Висновки
Взагалі, це не поганий варіант перших парфумів для дитини. Аромат приємний, солоденький, на одязі плям не залишає. Звичайно, це більше забавка, як парфуми, але за ту ціну, що вони коштують – можуть бути. Хочу купити ще такі самі, але використовувати в якості пахучки в машину😊
Коментарі (0)