Юльчик

Туалетна вода Colour Intense Yummy Bubbles Lollipop

Туалетна вода Colour Intense Yummy Bubbles Lollipop

Дитина мене давненько просила купити їй її власні парфуми, адже у всьому хоче бути схожою на маму😊

А я щось нічого підходящого не могла обрати, бо в більшості варіантів, які я переглядала, запах був, м’яко кажучи, зовсім не дитячий. Аж поки нам в магазині не трапилася туалетна вода Yummy Bubbles Lollipop від Colour Intense. Запах мені видався настільки приємним, що я без вагань її купила. Та й ціна смішна, щоб погратися – дитині вистачить.

Тут все доволі примітивненько –заокруглений скляний флакончик, мініатюрний (об’єм водички – 15 мл), можна носити з собою в сумці, бо багато місця не займає.

Пульверизатор працює добре, парфуми розпилює досить рясно.

Зверху – пластикова кришечка під метал.

Простенький, без композиції, монотонний, але приємний і дуже смачненький!

Мені пахне карамельками «Барбарис». Десь проскакує й полунична нотка. Чому в описі аромату виробником у всіх нотах зазначається «Цитрус» - для мене не зрозуміло.

Аромат солодкий, але він не приторний, такий м’який і зовсім не тошнотний. Не заважає, не привертає до себе уваги, звучить більше фоново.

Стійкість зовсім маленька – після розпилення на шкірі відчуваю його хвилин 15-30, в кімнаті, де розпилювався аромат, запах відчувається ще близько години, але на одязі якісь віддалені ноти чую й на наступний день.

Про шлейф мови йти не може – аромат ледь на шкірі вловлюється, не те, щоби ще й шлейфив.

Взагалі, це не поганий варіант перших парфумів для дитини. Аромат приємний, солоденький, на одязі плям не залишає. Звичайно, це більше забавка, як парфуми, але за ту ціну, що вони коштують – можуть бути. Хочу купити ще такі самі, але використовувати в якості пахучки в машину😊