ksnklb

Азелаїнова кислота у "хімічній" обгортці

Азелаїнова кислота у "хімічній" обгортці

Покупка цієї сироватки була раптовим рішенням. При цьому що і про цей бренд раніше я мало чула.
Бренд відносно новий, родом із Великобританії.
Одразу хочу написати, що чимось і дизайн, і сама сироватка мені нагадала Q+A, та на сайті я не знайшла нічого про їхню спорідненість, може хтось у клубі знає щось про це🤔.
Ну і одразу зазначу концентрацію азелаїнової кислоти – 8%.

Азелаїнова кислота у "хімічній" обгортці
Азелаїнова кислота у "хімічній" обгортці

Баночка 30ml. Сироватка йде у коробочці, на якій вказано основну інформацію, яка приправлена приємним дизайном у хімічному стилі. Скло матове, біле. Дизайн також виконаний у світлих тонах. Цікавим є те, що бренд ділить свої продукти про елементах, а точніше активах. Відповідний актив вказаний на самій баночці, виглядає це класно, просто і зрозуміло.
Дозатор зроблений таким чином, щоб не було контакту зі шкірою, що дуже класно. Мінус тут у тому, що можна перелити сироватку.

Консистенція білого кольору, практично без аромату, має лише таку легку кремову віддушку.
Текстура однорідна. Сироватка рідка, трішки кремова, тут так само вона нагадує сироватку з азелаїновою кислотою від Q+A. На дотик ніжна, легко розприділяється по шкірі, не залишає липкості. Після неї можна відчути та побачити вологий фініш, та після того як вона вбереться у шкіру, то не залишає слідів.
Хто користувався сироваткою з азелаїновою кислотою, пам'ятає про проблему, коли її нанести забагато, шкіра стає неприємною на дотик, наче під маскою, то з цією сироваткою такої проблеми немає.
Також під-час нанесення печіння можна відчувати лише на пошкоджених ділянках, типу на ранках.

Оскільки ця сироватка має концентрацію азелаїнової кислоти 8%, а з моїх спогадів, Svidoma писала, що ця кислота працює від 10%, то я вирішила прислухатись до порад з баночки і наносити цю сироватку у денній та вечірній рутині.
І таким чином вона працює.
Ця сироватка точно зволожує та вирівнює тон шкіри. Чудово порацює з порами, ну і сама шкіра з цією сироваткою дуже гладенька і ніжна на дотик.
З прищами вона теж працює, та разом з нею вони не припинили з'являтись, особливо вони з'являлись на скронях, де у мене їх давно не було. Та коли я почала її використовувати двічі на день, більшість з них одразу зникли, а деякі "присіли". Так, одразу я використовувала її лише раз на день і ефекту не бачила, стан шкіри бажав кращого. Та коли почала наносити її зранку і ввечері, одразу побачила результат та ефект.
Так, ефект у разі використання двічі на день цієї сироватки просто чудовий, але і розхід вдвічі більший. Таким чином, мені її вистачить на півтора місяця. Звісно, якщо в догляді є інші кислоти, розіхд буде меншим.
Ще важливим моментом можна зазначити те, що ця сироватка добре працює із пост-акне, у мене ці сліди від прищиків зникають досить швидко з нею.

Склад дуже класний для підтримки шкіри у хорошому, зволоженому та доглянутому стані.

Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice– сік листя алое, має заспокійливі та зволожуючі властивості.
Aqua (Water) – вода.
Propylene Glycol – розчинник.
Azelaic Acid – азелаїнова кислота, має протизапальні та бактеріостатичні.
Betaine – зволожувач.
Glycerin – зволожувач.
Caprylyl Glycol – емолент з антимікробними властивостями.
Sodium Gluconate – хелатуючий агент.
Xanthan Gum – регулятор в'язкості.
Phenoxyethanol – консервант.
Sodium Hydroxide – сильний луг, дозволений в обмеженій концентрації.
Citric Acid – лимонна кислота, тут швидше за все як консервант, адже у кінці списку.