Євгенія 👩

Це вже не просто голографія на губах, а справжній космос)

Це вже не просто голографія на губах, а справжній космос)
Це вже не просто голографія на губах, а справжній космос)
Це вже не просто голографія на губах, а справжній космос)
Це вже не просто голографія на губах, а справжній космос)
Це вже не просто голографія на губах, а справжній космос)

Всім привіт✌️

У минулому дописі я вже розповідала про голографічний блиск для губ Holographic Lip Gloss від Bless Beauty в універсальному 01 відтінку. Допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/34843/. Сьогодні хочу приділити окрему увагу 04 відтінку).

Знов зняла відео зі свотчем, щоб було зрозуміло, якими кольорами переливається відтінок, бо сфотографувати це просто неможливо) 👇

Упаковка відрізняється від попереднього блиску тільки кольором). Це довгаста туба із міцного пластику. Вона прозора і крізь неї можна насолодитися космічними переливами блиску).

Кришка відкручується, флакон закриває міцно, не прокручується.

Обмежувач працює відмінно, економічно дозує блиск у необхідній для використання кількості.

Об'єм: 5 мл, витрата економічна.

Рукоять довга, але зручна, пальці не забруднює. Аплікатор невеличкий, але зручний, міцно закріплений до рукояті, нерухомий.

За формою - це класична лопатка, трохи сплющена з двох боків. Аплікатор пружний, ворс коротенький, середньої м'якості, по губах ковзає приємно, не дряпає і не викликає неприємних відчуттів.

04 відтінок має напівпрозору базу з рожевим, навіть малиновим підтоном. У текстурі міститься безліч блискіток, які створюють цей неймовірний, голографічний ефект. Цікаво, що колір блискіток варіюється в залежності від освітлення. Він може бути зеленим, неоново-рожевим, срібним та навіть золотим).

Відтінок красивий, яскравий, соковитий і неймовірно сяючий). Однак мені здається, що він не на кожен день, бо є в ньому щось екстравагантне.

Якщо використовувати його соло, то він дуже круто буде виглядати в якихось тематичних макіяжах, або на фотосесіях). Адже, зелений перелив на губах не дуже в'яжеться з повсякденним або офісним макіяжем).

Проте, цей відтінок можно комбінувати з іншими помадами, та отримувати доволі цікавий, святковий ефект. Трохи згодом покажу своє ідеальне комбо з цим блиском👌

За текстурою він ідентичний з відтінком 01:

  • Текстура: щільненька, в'язка, я б її назвала бальзамно-гелевою. На дотик не жирна, але з легкою липкістю, що властиво всім блискам для губ). Текстура густо усіяна блискітками, але вони дрібні і абсолютно не відчуваються на губах.

А от аромат та смак відрізняються:

  • Аромат насичений, солодко-фруктовий з легкою трав'яною ноткою. Запах стійкий та довго відчувається на шкірі, але не викликає жодного дискомфорту.
  • Смак солодкуватий, але практично невідчутний.

Цей блиск такий же безпроблемний у нанесенні, як і попередній, навіть незважаючи на те, що він має більш яскраву базу.

Блиск м'яко ковзає по губах, рівномірно розподіляється і не розтікається.

Блискітки також розподіляються рівномірно, по всій поверхні губ).

З 04 відтінком я робила комбо і можу сказати, що він добре потоваришував з помадою, не роз'їдає її, не розпливається за контур і не розтирає його, а також не зменшує стійкість.

Фініш: не сильно малиновий, він швидше трохи підсилює натуральний колір губ. На свотчі база виглядає більш насиченою, ніж на губах. Фініш вологий, гладенький із глясовим сяйвом та красивим, голографічним переливом. За рахунок активного сяйва губи виглядають більш об'ємними та пухкими.

Стійкість: 2-3 години, без перекусів та поцілунків. Однак, через цей час, йде лише база, а блискітки продовжують сяяти ще протягом години). Також, хочу відзначити, що демакіяж цього блиску ще той квест, якщо використовувати міцелярку, то блискітки будуть по всьому обличчю, тут краще озброїтися гідрофільною олією, та не буде зайвим використати скраб для губ).

  • Цікавий, святковий відтінок, з яким можна вигадувати різні комбінації).
  • Абсолютно комфортний у нанесенні.
  • Не западе в складочки, не підкреслює текстуру губ і не сушить їх.
  • Пом'якшує, робить губи ніжнішими на дотик.
  • Надає губам об'єму та чуттєвості.
  • Не викликав жодних алергічних реакцій.

Ідею для цього комбо мені подав негативний відгук на цей блиск, в якому було написано, що зелені блиски на рожевому виглядають дуже погано.

Мій мозок одразу згенерував цю комбінацію і я зрозуміла, що саме з рожевим відтінком, голографічний блиск виглядатиме розкішно і чим яскравіше рожевий, тим краще).

Насичено-рожевих помад у мене немає, але я згадала, що інколи Maybelline Vinyl (50 - Wicked) дає дуже цікавий малиновий колір в комбо, тому використала його. Мені здається, що ефект вийшов дуже святковим, яскравим та дійсно розкішним.

Доречі, я вже встигла використати це комбо в тематичному макіяжі: https://club.makeup.com.ua/post/34249/

Тут лише помада та блиск, без олівчика👆

  • Враховуючи, що я не часто роблю яскравий макіяж губ і люблю нюдовіші відтінки, то мені більше сподобався відтінок 01, тому що він хоч і яскравий, але при цьому ніжний, повсякденний, легкий.
  • Однак, я рада бачити у своїй косметичці і 04 відтінок, для особливих випадків, тематичних макіяжів та фотосесій. Мені здається, що він здатний внести нотку оригінальності до будь-якого образу.

Вище фото/відео свотчі двох відтінків, гортайте👌

В цілому, обидва блиски заслуговують на увагу, бо вони неймовірно сяючі, космічні та дуже цікаві). Це дійсно якась космічно-голографічна магія✨

Дякую за увагу💕