Я б купила: ПІНКИ/ГЕЛІ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ
Деякі дівчата цікавились, тож ось він- список засобів для очищення шкіри, які б я обрала для себе
Після допису "Завдання - обрати пінку/гель для вмивання" https://club.makeup.com.ua/post/34485/ , де я описувала чого уникати при очищенні шкіри, в коментарях питали, які засоби я б порекомендувала в якості пінки або гелю для обличчя
Я не професіонал, просто полюбляю догляд з хорошим складом не за всі гроші світу і часто моніторю сайт Makeup на знижки
Неодноразово згадувала в дописах, що зараз користуюсь пінкою Heimish з центелою, дуже нею задоволена і звісно рекомендую
Тож моя добірка продуктів на різний бюджет
Зрозуміло, що я не зможу спробувати кожну, одразу прошу вас написати якщо користувались чимось із списку і що можете сказати, щоб мені і дівчатам було простіше обрати своє 🩷
🫧Заспокійлива пінка для вмивання з екстрактом чайного дерева FarmStay Tea Tree Low PH Calming Cleanser
🫧Гель-пінка для вмивання Cosrx Low Ph Good Morning Gel Cleanser
🫧Глибоко очищувальна пінка з низьким pH Pyunkang Yul Pore Deep Cleansing Foam
🫧Пінка для вмивання з екстрактом равлика Missha Super Aqua Cell Renew Snail Cleansing Foam
🫧Зволожувальний очищувальний засіб з гіалуроновою кислотою Q+A Hyaluronic Acid Hydrating Cleanser
🫧Гель для вмивання слабокислотний
Purito Defence Barrier Ph Cleanser
🫧Очищувальний гель для вмивання з зеленою сливою Beauty Of Joseon Green Plum Refreshing Cleanser