Дарина🦉

Крем-суфле для тіла "Гуава-М'ята"

Крем-суфле для тіла "Гуава-М'ята"
Крем-суфле для тіла "Гуава-М'ята"

І знову Tink приємно здивував, цей бренд для мене стал одним з найулюбленіших. І я завжди слідкую, що там з'явилось новенького. Наразі з'явилися новеньки крема-суфле для тіла та пінні скраби.

Сьогодні поговоримо про Крем-суфле для тіла "Гуава-М'ята"

Пакування:

Крем представлен пластиковій (прозорій) баночці, кришечка міцно закривається, та має яскравий принт (одразу з'являється літній настрій). На баночці є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 250 мл.

Аромат та текстура:

Аромат - солодко свіжий, свіжа гостренька м'ята, з солодкою гуавою ( але я відчуваю пудрову полуницю). В міру солодкий та свіжий аромат з гостринкою. Дуже приємний, залишається на шкірі години 4.

Текстура - то для мене задоволення, кремова-гелева, та повітряна, справжне суфле (нагадує добре взбиті густі вершки). Дуже приємна до тіла, з легкістю наноситься та розподіляється по шкірі. Дуже швидко вбирається, та не залишає після себе слідів (я одразу одягаюсь після нанесення).

Завдяки густенький текстурі крем дужу економічний.

Склад (інформація з сайту):

Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Palmitic Acid, Stearic Acid, Polysorbate 60, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Propylene Glycol, Psidium Guajava (Guava) Fruit Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Triethanolamine, BHT, CI 16255, Benzyl Benzoate.

  • Засіб збагачений маслом ши, яке надає шкірі м'якості.
  • Екстракт гуави допомагає підтримувати доглянутий вигляд шкіри та її еластичність, має зволожувальні властивості.
  • Олія м'яти перцевої забезпечує підтримання тонусу та покращення загального стану епідермісу.

Завдяки цьому крему:

  • шкіра зволожується миттєво, глибоке живлення;
  • м'яка та гладенька на дотик;
  • гарно підтягує, виглядає більш пружною;
  • аромат дарує гарний настій;
  • одне задоволення від користування

З впевненостю можу сказати, це найкращий наразі для мене крем для тіла (вибачайте інші бренди!), аромат, текстура, дія та ціна все на висоті! Всім раджу спробувати!

Дякую🦉

Крем-суфле для тіла "Гуава-М'ята"
Крем-суфле для тіла "Гуава-М'ята"